|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 342343344345346 717> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTRO NA CEL SVEEEEEEEEEEEEEEEET .... DOBRO UTRO JOSEFINA I ANAKIN PRIJATELE ... PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEEN !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GLEDAM I DENES DENOT OBLACHEN .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
marco pocna da rabotis ????????
aj edna kafe si go piju doma a ti crnci tamu- |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RABOTAM SO 100000000000000000 % ZADOVOLSTVO .... A KAFE EVE OD MENE ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da zneeme od rezoniranjeto denes?
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene dobiv informacija deka i vo Afrika se budat sonovite
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene ne site stanaa
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAVO PRIJATELE ... VAKVI PEPERUTKI NEZNAEV DEKA IMA ... A SLONOT PAK ODMA NA OGLEDALO ... A MAJMUNITE PAK SPIJAT ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTRO NA SITE!!!
LEK I USPESHEN DEN!!! |
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTRO SUNLIGHT ... PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEN !!! GOLEM IZBOR ... NEZNAM STO DA ODBERAM ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...shto pravime ako ja pobijat darvinovata teorija... deka majmunite ne nastanale od covekot...majmunite shto spijat...dodeka drugite rabotat... auuu kolku tezi ke padnat vo voda... |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po moja teorija ... covekot ne nastanal od majmun tuku so e****. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 342343344345346 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |