![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 342343344345346 482> |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a posle do fevruari kafica po komshii., sedi doma
sakam eden broj okalki pogolem ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Не ќе беше проблем...Но не доволно информации + или - Ова настинкава да ја фатам за уши и преку врата |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
e fati ja de vratata i frli gi ush*te
![]() mi snema sjaj za chiniite ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
e sho ke ti e sjaj zimaj sapun i trljaj
![]() sakam da mi se prispie... |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сакај си ти арно тоа....ама си утнал темата Да пуштам некој филм |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
ke pustis koga kompletno ke go simnes od internet da potrae podolgo odmorot |
|
![]() |
|
Додека трае не му ја мисли...Секако еднаш ќе прекине Да се опнам на апови,ништо од греани вина ракии помош немало |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
nemalo, ako si preteral pa ne se sekavas
![]() da mi potraese zimskiov odmor uste nekolku dena
![]() |
|
![]() |
|
Барем два дена порано да кажеше Да си го одлежам денес денов |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Kako mozes da spies sred bel den, ajde stavaj kafe :))
Sakam pak na St Kitts
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
нема сега таму, штрајкуваат работниците на аеродромот :-)))
Сакам Цаци да не иде у Италија :-)))) |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Eeee, Caci vekje se kachi na avion. Kaj beshe do sega? :))
Sakam i jas vo Italija, na nekoe ostrovche. Ete na Panarea :/
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Caci ne te prima, vika pirani ke si donela :-))))
Sakam pak da bidam dete :-) |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
![]() |
|
Sakash, ama igrachkite za igranje ne te sakaat
![]() Sakam 22 dena odmor ...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 342343344345346 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |