![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 341342343344345 1553> |
Автор | |
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ako voopsto postoi sledno citanje draga Valerija
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Sto e ovaa depresivnost???
DioGEN...ajde POHRABRO MALKU...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
helooooooooooo
![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
dobro vecer druzino fenix
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
a be mi go rasipa raspolozenieto ovoj Diogen
![]() Diogen, ako eventualno citas, daj javi se i kazi deka toa bese samo zaebancija
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
izvini DJAKONDO...ALI STVARNO NE BESE ZAEBANCIJA...STVARNO PUKNAV...a sega pa imam nova zaebancija ali se nadevam deka nekoj ke mi pomogne da ja resam...zatoa sto e nedela i bespomosen sum sam da najdam resenie ...by the way dobro utro na site |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
диоген зашто си толку разочаран од животот ???
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Diogen,kako si denes??
![]() Ti pomina li melanholijata od vcera?
|
|
|
|
![]() |
|
hello........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() а зошто диоген е меланхоничен ??? ![]() |
|
![]() |
|
Dobredojde biserce
![]() Neznam mila,ne bese raspolozen da ni raskaze,
![]() Veruvam deka denes e podobar
|
|
|
|
![]() |
|
леле,...... па тој беше еден од најпозитивните ликови на форумов,..... секогаш гледаше на поубавата страна од животот,..... ај ќе се врати набрзо во нормала.......
![]() |
|
![]() |
|
Dobro utro na site moi friends
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija my favourite forum-girl...ej fala za se...za proslive denovi...vcera na kafe-muabet na site im se zablagodariv ,gi ispoguskav..ali tebe samo mislovno jer nisi bila tamo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 341342343344345 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |