|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 340341342343344 717> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve kako treba da se pravi reklama za piachka ... inaku coca_cola reklamite ... samo sisinja gledame ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....dobar den... se najadovte...se napivte... aj sega fatete se za rabota...
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ke se otrujam...jas go teram da raboti...toj me podmituva...
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekade sme mamamd ... i rabotime ... i rezonanca pravime ... i jadime i pieme .... za se ne biva ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gledam vremeto se oblachi ... dali nosite chadori ??> prijatno popladneeeeeeee !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...fali me usto...inaku te skinav...hahahaa... Изменето од mamamd - 15.Април.2008 во 14:53 |
||
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PRIJATNO POPLADNE!!!
|
||
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PRED DA SE OTRUE....MAMAMD NEKA SI GO IZBRISHE INBOX-OT!!!
BTW...TRUENJETO E MOJA FINTA,ILI E...NA SEKOJA MAMA OK,OD SEGA JAS KE VIKAM NE MI SE VERUVA...KE SE OTRUJAM...ZA DA NE RASPOZNAVAAT,NE DRUGO Изменето од mamma - 15.Април.2008 во 16:10 |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..mamma sum go brishala...inboooox-ot...aaaaa, ti me svati seriozno...deka vistina ke se trujam... ne be mamma ne se otrujam... shto mislish, budala sum da go castam ovoj poludebeliot do mene so nekoja mlada... a taa mladata da ja castam so taze renoviran stan... aaaaaa ne mamma... mamamd ne se true... |
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ABE IMATE PORAKA VO VASHIOT INBOX.......NE SE TRUJ,PRVO PROCHITAJ JA....
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... i sum go cital... i sum go odgovoril...iiiii kaj e salatata... |
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SPECIJALNO ZA MAMAMD...I TOA SO RAKCHINJA(SIGURNO GI OBOZAVA),AKO NE....OBICHNA OD ZELENCHUK i NAUT....
|
||
Внеси реплика | страница <1 340341342343344 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |