|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 338339340341342 525> |
Автор | |
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
did I punish you for dreaming,
did I break your heart, and leave you crying... Изменето од Cvekence - 27.Мај.2008 во 01:01 |
|
respect my authoritaaa
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dimora beata! O patria sicura!
Li non c´è nemico, li non c´è sofferenza, li vivremo sucuri...
Li l´acqua non gocciola,
ma vi precipita,
la sorgente inesausta della verità!
Quella è pero acqua che dà la letizia
perche è la sorgente stessa della vita!..
|
|
butterfly1436
Нов член Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE MOGU DA GLEDAM OCIMA,
NE MOGU DA SPAVAM NOKIMAA, NEMOGU DA LAZEM SEBEE JER NISAM TI JEDINAA, NE MOGU DA GLEDAM OCIMA, NE MOGU DA SPAVAM NOKIMAA, SUZE KOJE TEKU BUDE ME BUDE IZ NAJDUBLJEGG SNAAAAAAAAAA SVEEEEEEEEEEEEEEE, SAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах каде е мојто либе... |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti si tajna otrovna
Od site sto ja krijam Koga krv mi zovriva I ne dava da spijam |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
How does it feel in my arms? Do you want it? Do you need it? Can you feel it? Tell me... How does it feel in my arms? Got a feeling this is something strong... All I wanna do is move on... No more wondering where I belong... So never go away... ... Изменето од Biserna_Devojka - 28.Мај.2008 во 17:30 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. jas te sakam ,, jas sum nicija
sakam da ne te sakam ... jas sum secija......... |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека ме боли време за плачење
Чекор по чекор,ноќта ќе ме покрие... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пушти ме и посакај ми среќа.... заборави ме јас тебе нема... ќе те сакам засекогаш.... спомените нема да ми ги земат.. летај ти високо...јас немам крила Биди ти сакан и среќен.... јас до тебе...никогаш не сум ни била.... за убавото презиме.... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Some day I'll wish upon a star
Somewhere over the rainbow ... Изменето од Biserna_Devojka - 28.Мај.2008 во 19:20 |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...so what's the altitude?
I said it's upside! |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Come on, Come on Move a little closer Come on, Come on I want to hear you whisper Come on, Come on Settle down inside my love Come on, come on Jump a little higher Come on, come on If you feel a little lighter Come on, come on We were once Upon a time in love We're accidentally in love ... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Then you're gone Yeah you I go crazy, crazy, baby, I go crazy You turn it on Then you're gone Yeah you drive me Crazy, crazy, crazy, for you baby What can I do, honey I feel like the color blue drive me Изменето од Biserna_Devojka - 28.Мај.2008 во 22:27 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A moment like this |
|
Внеси реплика | страница <1 338339340341342 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |