|
се прашувам ... |
Внеси реплика | страница <1 338339340341342 680> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
алсоу, се питам зашто ја купив таа капа, кога е грда? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бе...
Батко ти фолки како да чувствува кога се логираш на форум... ела ми девојченце да те изнагушкам Абе зш те немаше 3 дена на форум, чоек? |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кого бе чоек??
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тигарчето бе
Абе јас ја чекам тук 3 дена и сега кога се пушти на форум нигде ништо не пишува |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај че пишува море кога не е ни онлајн
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами онлајн беше последно ко ја видов...
во активни корисници беше... |
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ти изгледа со затворени очи си гледал зошо тиги ја нема барем минимум 10 минути..
СП зошо ја нема тајги..??? |
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП кога че ом прилеп па да се видам со фолки??
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што пропуштив додека ме немаше
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sp...podobro li e
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп зошто сте толку офтопичари?
бај д веј, гушки за фолкито |
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп...
абе тигице, како си ми ти? никако да те начекам во форумскиов свет |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп...сп...што да прашам!?
Иначе, бев на гости малце |
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп... а каде било тигарчето на гости?? мислам, ако смеам да знам
|
|
Внеси реплика | страница <1 338339340341342 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |