|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 70> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubovta se desava bez nasa volja.... tuka nema nikakva logika... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoja cest za komentartot Изменето од zenmaster - 18.Јануари.2007 во 18:24 |
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кога тој ќе има 100, таа ќе има 97 Тогаш се скоро близнаци |
||
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
поштувам до 10 год. да е постаро машкото... а обратно до 5 год. да е постара жената.. над тоа мене не ми е ок. секоја чест на исклучоци кои функционираат добро во таква врска кај шо едниот е бааги постар
|
||
sentinela
Нов член Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
do 5 godini
|
||
MisIca.
Група Регистриран: 02.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kao zena sum pomlada 9 godini od mojot maz.Ne znam kao bi se osekala pokraj pomlad maz , jes da ljubovta nema granici ne znae za precki ali mene ova ne mi stima
|
||
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa maskoto od zenskoto najmnogu 6 do 7 godini moze da e postaro, osven ako zenskata nema skrieni nameri da mu go zeme nasledstvoto pobrzo pa da zeme nekoj starec
|
||
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нели????
а кога нема да можеш ништо да и правиш на таа млада женичка????...беше прашањето??? |
||
|
||
MisIca.
Група Регистриран: 02.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Постар маж или постара жена, сеедно, имаат веќе оформен карактер и мислења за се' и тоа тешко се менува, додека маж/жена што е на блиска возраст до партнерот може да ги усогласи мислењата и да го прилагоди карактерот кон другиот... Секоја чест на исклучоците....
Изменето од Julija - 31.Јануари.2007 во 14:30 |
||
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мх мх мх |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kogo go interesira kolkava e razlikata ako si odgovaraat i se sakaat...
|
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека е поинтересно ако имаш млад маж |
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам злато...Мене ми беше поставено такво прашање баш онака спонтано..Ме стави во мисли..Така да си го искажав и тука.. Те замисли а?? |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 3233343536 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |