|
АВАТАРИ и ПОТПИСИ.... |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 107> |
Автор | |
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е сега мислам дека аватарот ке го задржам а за потписот уште не сум сигурна ако налетам на нешто симпатично ке го сменам
|
|
m-free
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 243 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e bosa bosa .....
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ivancic има многу убав аватар..
Боса убава комбинација многу ми се допага |
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами ножињата, нели беа убави? мене ми беа супер!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dogi мислиш другиот аватар со нозете беше поубав а овој не е сладок
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За потписот мила мислам дека Доги мислеше..
|
|
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааааа па ко ке најдам некои ноџиња убавки пак ке стаам
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala Nate uste se mislam za potpisot,se ucam...ali posto stanav senior,aj da smenam nesto si vikam.
Bosa e zakon,nema sto
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се причини како бугарска тастатура да имаш или си во околина.. на пост реплајот мислев де.. Него убав ти беше ликот.. почекај побарај ке најдеш верувам ivancic ..нешто интересно
|
|
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne od net pisuvam i ovie nemaat font makedonski.sorry drushtvo-za latinicata
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е страшно ништо за латиницата уживај
|
|
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bosab super e avatarot
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
босаб аватарот е супер
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на сексиема и е супер новото аватарче и потписот
|
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |