IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 74>
Автор
Порака
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 09:03
imam oruzje , normalno
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 09:15
Сроднос мили мои мажиња кај женички да барате, не кај оружје ( мада е и тоа некој вид на сродност )
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 09:26
кај си ма ти, сродна душо?   
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 09:27
Ја ме сродно душо моја.. Троа се губам, имам хаос работа, ама ја ме..
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 09:35
работа преку глава, а одмор мислена именка!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 09:38
Може да се издеси и од утре да одам кој ке знае во оваа држава што се се мати и има ..
Кон врв
Vlade Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Јуни.2006
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlade Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 14:00

Ja koristam ovaa prilika da i go cestitam rodendenot na mojata "srodna dusa", a vo isto vreme i ljubena sopruga V......

Sakam da znaes, ljubena moja, deka se dodeka ne se pojavi ti, mojot zivot nalikuvase na prepelkanje vo besmislicata. Te ljubam do samozaborav.

P.S. Pazi da ne gi izgores kremenadlite
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 14:06
Originally posted by Vlade Vlade напиша:

Ja koristam ovaa prilika da i go cestitam rodendenot na mojata "srodna dusa", a vo isto vreme i ljubena sopruga V......

Sakam da znaes, ljubena moja, deka se dodeka ne se pojavi ti, mojot zivot nalikuvase na prepelkanje vo besmislicata. Te ljubam do samozaborav.

P.S. Pazi da ne gi izgores kremenadlite

и ете што е роденденската трпеза....
море Владе изнеси ја па барме денес да не се секира да не ги изгори кременадлите

воедно и јас ја користам приликава да кажам среќен роденден В

Изменето од ivana - 01.Август.2006 во 14:08
Motivation is game in my hands
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 14:10
dusa kako dusa.... srodna?
so kje ti e srodna?
daj razlicna da bide isplepleten zivotot od nesrodni raboti no sepak koncipirano uskladeni
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 14:11
Originally posted by mikus mikus напиша:

dusa kako dusa.... srodna?
so kje ti e srodna?
daj razlicna da bide isplepleten zivotot od nesrodni raboti no sepak koncipirano uskladeni

концептуално точен одговор.....
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 14:14
koja si ti da literaturno gi ocenuvas moite recenici
eeeeeeeeeeeeeeeeeej   hahahhahahahah
Кон врв
Vlade Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Јуни.2006
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlade Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 14:14
Da, ivana, vecer ja iznesuvam, no kremenadlite se za decata, tie se mali i so niv ako izlezeme, toa nema poveke da bide rodendenska trpeza tuku teatar.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 14:16
Originally posted by mikus mikus напиша:

koja si ti da literaturno gi ocenuvas moite recenici
eeeeeeeeeeeeeeeeeej   hahahhahahahah

не си ја бркај мувата од капата.. не ти оценував, само констатирав
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 14:17
Originally posted by Vlade Vlade напиша:

Da, ivana, vecer ja iznesuvam, no kremenadlite se za decata, tie se mali i so niv ako izlezeme, toa nema poveke da bide rodendenska trpeza tuku teatar.

ааа тогаш убава вечера
и прекрасно сочни кременадли за децата малите талентирани глумци
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.