|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 346> |
Автор | |
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne me baraj poveke NIKOGAS
|
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
molchi,molchi..ljubov moja...
Изменето од zagor - 29.Август.2008 во 12:06 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да ти кажам.......бев жедна....а ти ме напои...со....
....прекрасни....зборови................
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke si zakacam na sebe tabla "Danger ! " . Zosto nekoj moze da se zaebe dodeka me idealizira i potoa se ispostavi deka sum bil obicen muflon. Ili " pazi kuce !" ...
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na uvoto na edna devojka
Jas ne sakav da ti recam nisto. Dve steblenca ludi vo oci ti vidov. Od vetre,od smea i zlato. Treperea tiho. Jas nejkev. Jas ne sakav da ti recam nisto. Lorka |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum dobar covek,dojdi da ti go...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..sakam da ti kazam .... go sakam klipceto prati mi go...hihihihi
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....kako mi nedostajes......
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и по 4 год...............сеуште ме задржа
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj neka se mnozat |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
SLABICKA
Група Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sto sakam da kazam.......toj veke znae........bidejki jazikot na ljubovta go znae samo dusata.a nasite dusi zboruvaat na ist jazik..........
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" Prestapnikot ne e dostapen vo momentov, ve molime barajte go podocna. Da ne vi mrznat lugeto dzabe vo zaseda, nokite veke se ladni"
Pozdrav do nekoi sto visat u zaseda i pcujat pretpostaveni sto gi lapaat zaslugite od nivnite stavanja glavi vo torbi. |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не верував дека приjателството прераснува во лjубов...
ме натера да имам друго мислене. |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
те сакам и те мислам
|
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |