![]() |
|
Косово независно од 17 февруари |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 48> |
Автор | ||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dobro brza,da receme ti imas fikjo..ne,ne fikjo, nikoj nema da saka da ti go mavne.Eve da receme ti imas BMW3 kabrio..i nekoj ti go dzapne.I ti ne mozes da go najdes.Kolata ti ja nemas,ama gi imas site dokumenti za nea.Toa nema da go spreci toj sto ti ja dzapnal kolata da vgradi (ako posaka) nekoe besno ozvucuvanje,akvarium so pirani na pod i sto ti tamu uste ne. Civo e bmw-to ?? P.S. Pobaraj ja kolata na Kosovo,obicno tamu zavrsuvaat koli bez dokumneti.Ti dur taguvas,Hasim Tackata ti se smee i pravi skripki so BMW-to na sred plostad vo Pristina. ![]() Изменето од Duduk - 19.Февруари.2008 во 15:46 |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
aj,..sega kazi ,...ti shto sakash da kazesh so toa?
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Што се исплашиле.
Сватете од 17.0.2008 година Косово е тотален зависник. Прашање е само кога и како ќе побара рехабилитација. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
мачорот во чизми!? ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
|
Aaaaa,vazi be,neka go dobijam kamsikot,ama sto mislis ti jas nema da bidam podgotven da vozvratam??Ke trpam i ke cekam mene da mi dojde redot.A koga ke tojde,togas OVA : Moram da priznam nesto cudno se sluci,dali e koincidencija ili ne,prosudetee sami.A be otidov na http://www.google.com/imghp,pisav "sado-mazo oprema" i megju drugoto mi ja izbaci slednava slika: ![]() Ako lazam,stvarno neka me shiba Teuta !!!! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
a so pravejme so vaa ?
![]() |
||
![]() |
||
|
lele , ce ne potepa moira .... c c c c c ... jas i ti duk ce bideme diskfalificirani forever
![]() |
||
![]() |
||
|
@ miroslav
A be so Klintonka lesno ke iskocime na kraj;samo da tepa na izbori.Ke go koristime metodot "A la Levinski".Ke najdeme nekoj kvaliteten lizhach,ako treba dobro ke go platime,ke go infiltrirame vo Oralniot kabinet na Belata Kukja,ke go skrieme tamu pod masa i stom ke vleze doticnata, nasiov platenik ke se posveti na problemot. A be ti garantiram i imeto ke ni ostane i vo NATO ke vlezeme,za EU ne praam muabet,a be ke imame plata po 3000 evra.Raj ke bide nasava mila Makedonija...samo da dobie na izbori Hilari !!! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
a sto praime ako na doticniot lizac mu se istenci jazikot ? ako mu stane kako smirgla ?
|
||
![]() |
||
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
|
JA PRIZNA KOSOVO!!!..
GO duso GO prizna Kosovo.Ah tesko nas.Ama aj da se nadevame deka ke naucis ![]() |
||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
||
![]() |
||
|
koj JA prizna ? RUANDA?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
a naskoro ce go posetel i timbuktu
![]() |
||
![]() |
||
|
a so svirnuvanjeto sto stana? HA?
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |