IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Косово независно од 17 февруари
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Косово независно од 17 февруари

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 48>
Автор
Порака
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 15:42
Originally posted by brza brza напиша:

.........."I da se vratime na Kosovo.... tesko deka ke bide navistina primena vo ON , ama barem se razbi monotonijata na prostorive.da?!,...pa?,....i tajvan ne e primen tamu,...pa,shto mu fali?,....megu petnaesette najrazvieni zemji e na planetava!,...ne vikam deka i kosovskite shiptari ke se razvijat,...ama,bash i nema da im e tolku gajle ako ne se tamu,...

dobro brza,da receme ti imas fikjo..ne,ne fikjo, nikoj nema da saka da ti go mavne.Eve da receme ti imas BMW3 kabrio..i nekoj ti go dzapne.I ti ne mozes da go najdes.Kolata ti ja nemas,ama gi imas site dokumenti za nea.Toa nema da go spreci toj sto ti ja dzapnal kolata da vgradi (ako posaka) nekoe besno ozvucuvanje,akvarium so pirani na pod i sto ti tamu uste ne.
Civo e bmw-to ??

P.S. Pobaraj ja kolata na Kosovo,obicno tamu zavrsuvaat koli bez dokumneti.Ti dur taguvas,Hasim Tackata ti se smee i pravi skripki so BMW-to na sred plostad vo Pristina.

Изменето од Duduk - 19.Февруари.2008 во 15:46
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 15:49
aj,..sega kazi ,...ti shto sakash da kazesh so toa?збунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 15:57
Што се исплашиле.
Сватете од 17.0.2008 година Косово е тотален зависник. Прашање е само кога и како ќе побара рехабилитација.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:08
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

a sto ako oblecat cizmi ?

мачорот во чизми!? голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:15
Originally posted by Паланчански Паланчански напиша:

Не знам дали Теуеа ќе те шиба, но камшикот ќе го добиеш, како и сите ние.

Aaaaa,vazi be,neka go dobijam kamsikot,ama sto mislis ti jas nema da bidam podgotven da vozvratam??Ke trpam i ke cekam mene da mi dojde redot.A koga ke tojde,togas OVA :

Moram da priznam nesto cudno se sluci,dali e koincidencija ili ne,prosudetee sami.A be otidov na http://www.google.com/imghp,pisav "sado-mazo oprema" i megju drugoto mi ja izbaci slednava slika:

Ako lazam,stvarno neka me shiba Teuta !!!!
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:17

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:19
a so pravejme so vaa ?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:20
lele , ce ne potepa moira .... c c c c c ... jas i ti duk ce bideme diskfalificirani foreverголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:27
@ miroslav

A be so Klintonka lesno ke iskocime na kraj;samo da tepa na izbori.Ke go koristime metodot "A la Levinski".Ke najdeme nekoj kvaliteten lizhach,ako treba dobro ke go platime,ke go infiltrirame vo Oralniot kabinet na Belata Kukja,ke go skrieme tamu pod masa i stom ke vleze doticnata, nasiov platenik ke se posveti na problemot.
A be ti garantiram i imeto ke ni ostane i vo NATO ke vlezeme,za EU ne praam muabet,a be ke imame plata po 3000 evra.Raj ke bide nasava mila Makedonija...samo da dobie na izbori Hilari !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:30
a sto praime ako na doticniot lizac mu se istenci jazikot ? ako mu stane kako smirgla ? 
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:31
JA PRIZNA KOSOVO!!!..

GO duso GO prizna Kosovo.Ah tesko nas.Ama aj da se nadevame deka ke naucis
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:32
koj JA prizna ? RUANDA? голема%20насмевкаtamu bese bush голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:33
a naskoro ce go posetel i timbuktu големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:34
Originally posted by Duduk Duduk напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

.........."I da se vratime na Kosovo.... tesko deka ke bide navistina primena vo ON , ama barem se razbi monotonijata na prostorive.da?!,...pa?,....i tajvan ne e primen tamu,...pa,shto mu fali?,....megu petnaesette najrazvieni zemji e na planetava!,...ne vikam deka i kosovskite shiptari ke se razvijat,...ama,bash i nema da im e tolku gajle ako ne se tamu,...

dobro brza,da receme ti imas fikjo..ne,ne fikjo, nikoj nema da saka da ti go mavne.Eve da receme ti imas BMW3 kabrio..i nekoj ti go dzapne.I ti ne mozes da go najdes.Kolata ti ja nemas,ama gi imas site dokumenti za nea.Toa nema da go spreci toj sto ti ja dzapnal kolata da vgradi (ako posaka) nekoe besno ozvucuvanje,akvarium so pirani na pod i sto ti tamu uste ne.
Civo e bmw-to ??

P.S. Pobaraj ja kolata na Kosovo,obicno tamu zavrsuvaat koli bez dokumneti.Ti dur taguvas,Hasim Tackata ti se smee i pravi skripki so BMW-to na sred plostad vo Pristina.

a so svirnuvanjeto sto stana? HA?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.