IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мој став за хомосексуалноста
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мој став за хомосексуалноста

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 103>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 00:53
a ,sprema tvojata logika, pa,....treba od tie deca, samo desetina procenti da ne se pederi !,....zatoa shto tolku od "pravite" ,...se pederi!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 01:03
...................gay je ok.........................
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 01:07
Originally posted by brza brza напиша:

a ,sprema tvojata logika, pa,....treba od tie deca, samo desetina procenti da ne se pederi !,....zatoa shto tolku od "pravite" ,...se pederi!

,....what the....,..... ......!
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 01:14
Немам ништо против хомосексуалноста
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 10:19
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

ако сакаш ке ти го дадам мојот учебник по анатомија батка (а успут земи и физиологијата) па ако тоа не е јако,онда научниците се во заблуда!!!А природата пак да не зборуваме!
1. Ајде те молам, дај ми го учебникот и кажи на која страна пишува дека хемосексуалноста не е во ред.
2. Значи ти потполно им веруваш на научниците. Епа зошто тогаш не им веруваш кога велат дека хомoсексуaлноста не е болест? (Бидејќи според СЗО, каде работат врвни експерти и научници, хомсексуалноста не се смета за болест )
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 12:04
Во анатомијата можеш да прочиташ се за дебелото црево и аналниот отвор (анатомскиот дел,секако)

Во физиологијата можеш да прочиташ се за функцијата на дебелото црево и аналниот отвор...исто така во двете овие книги можеш да прочиташ и за репродуктивни органи,рамножување...итн итн...

Кејт д грејт...па човече дали си го прочита уште еднаш постот пред да го постираш?Како може хомосексуалноста да ја споредуваш со КОЦКА МРАЗ?

Водата има 3 (ТРИ) агрегатни состојби - ГАСОВИТА(пареа),ТЕЧНА(ко што ти тече од чешмичето твое дома) и ЦВРСТА(мраз).На лето температурите се високи и организмот бара да се олади а воедно и да прими течности (заради потењето,со кое се регулира телесната температура,во овој случај се потиме за да ја одржиме таа идеална температура од околу 36.5 степени).Баш затоа го користиме тоа својство на водата да ја менува својата температура (ја ладиме) и ја внесуваме во организмот.Затоа делува онака освежувачки (ваљда знаеш што е ОСВЕЖУВАЊЕ нели).

Место јас да одам на планина и да барам некој извор од кај што тече КАМЕН ЛАДНА вода,јас ја земам таа од чешма и ја ЛАДАМ во фрижидер.Што има тука контра природата?Водата треба да се пие нели?(една од намените,да не ги набројувам другите)

Да не забегувам многу...како може ова со водата да го споредуваш со хомосексуалноста?

Think before you post...се докажуваш дека си ептен “д грејт“ плазење
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 13:14
Izzie,jas ..pak da prasham...navistina li imash SAMO tolku godini????
Mnogu umno,...mnooooogu,mnogu umno...BTWголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
I...za da ne izlezam od tuka bez moe mislenje ke kazam:
nemam lichen stav okolu homoseksualnosta...sekoj si pravi onaka kako mu odgovara,dali jas ke go prifatam ili ne e moja LICHNA rabota

Изменето од mamma - 13.Март.2008 во 13:18

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 14:54
A VAM UCITELKATA VI OBJASNI DEKA VODATA IMA 3 AGREGATNI SOSTOJBI??? BRAVO ZA UCITELKATA!!!големо%20гушкање 
I VI KAZA DEKA SITE TIE SE PRIRODNI??? DA BE PILE, IMA!!!
A IMA I SEXSUALNI ORIENTACII POVEKJE OD EDNA!!! PRASAJ JA NEA AKO NE MI VERUVAS MENEплазење I SITE TIE SE ISTO TAKA PRIRODNI.
(zosto moram tolku da ti go drobam???плачење)
IMA VREME KE NAUCIS! KE PORASNES I KE SFATIS! PA NE MOZE SE' NAEDNAS! POLEKA!
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:10
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

A IMA I SEXSUALNI ORIENTACII POVEKJE OD EDNA!!! PRASAJ JA NEA AKO NE MI VERUVAS MENEплазење I SITE TIE SE ISTO TAKA PRIRODNI.

газење%20од%20смеење ме зезаш така?

мал сум по години,ама не ме потценувај намигнување

доволно знам да кажам што е природно,а што не.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:25

Да не забегувам многу...како може ова со водата да го споредуваш со хомосексуалноста?

Think before you post...се докажуваш дека си ептен “д грејт“ плазење

...и сеуште не добив логичен одговор на моето најобично прашање...да не ти е претешко?
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:30

плазење
...a ti prijatele se dokazuvas deka navistina si "Izzie"...mislev deka tvoeto razmisluvanje e malku poindividualno,no na nekolku navrati pokaza deka si samo uste edna ovca koja e del od stadoto.Ti i takvite ko tebe mu bile inspiracija za "golemiot brat" na DzORDz ORVEL,vo negovata klasika 1984. Zalno e..da zivees vo XXI vek..a razmisluvanjeto ti e na stadium sto go imal covekot vi vremeto na miocenot...I NAPRED kejt d grejt..ne e lesno lavica sama..da se sprotivstavuva na glutnica gladni HIENI....te podrzuvam bejb,DzorDz ORVEL...koga go kreiral likot na WINSTON SMITH....sigurno na um imal nekoj takov,kako tebe..edinka vo borba PROTIV GOLEMIOT BRAT..koj se znae,sekogas e vo pravo,negovite stavovi duri ne smeeme ni vo prasanje da gi dovedeme...bravo mlada damo..ti si vo siviloto koe ne opkruzuva,sekoja cest...redovno ti gi pratam postovite
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:33
плачењеAAAAAAAAAAAAAAAA ME MRZIIIIIIIIIIIIIII..................
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:36
се согласувам макијавели...браво кејт “д грејт“...аплауз за твоите високоинтелектуални постови кои едноставно ме просветлија...еве,дури и ти се клањам (ау,уствари не можам да дојдам на ред од макијавели)...

и жити се како успеа да склопиш одговор на моето (повторувам) едноставно прашање од ДУРИ три збора (од кои едниот е извик)?

ти се восхитувам аплауз лавице наша

Изменето од Izzie - 13.Март.2008 во 15:37
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:37
homoseksualnost...............nisto poveke nego uste eden "blud" na sovremeniot zivotболен

p.s ponekoj pat dobar "psy" moze da go resi problemotнамигнување
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 103>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.