![]() |
|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 103> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ,sprema tvojata logika, pa,....treba od tie deca, samo desetina procenti da ne se pederi !,....zatoa shto tolku od "pravite" ,...se pederi!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
...................gay je ok.........................
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
,....what the....,..... ![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Немам ништо против хомосексуалноста
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
2. Значи ти потполно им веруваш на научниците. Епа зошто тогаш не им веруваш кога велат дека хомoсексуaлноста не е болест? (Бидејќи според СЗО, каде работат врвни експерти и научници, хомсексуалноста не се смета за болест ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Во анатомијата можеш да прочиташ се за дебелото црево и аналниот отвор (анатомскиот дел,секако)
Во физиологијата можеш да прочиташ се за функцијата на дебелото црево и аналниот отвор...исто така во двете овие книги можеш да прочиташ и за репродуктивни органи,рамножување...итн итн... Кејт д грејт...па човече дали си го прочита уште еднаш постот пред да го постираш?Како може хомосексуалноста да ја споредуваш со КОЦКА МРАЗ? Водата има 3 (ТРИ) агрегатни состојби - ГАСОВИТА(пареа),ТЕЧНА(ко што ти тече од чешмичето твое дома) и ЦВРСТА(мраз).На лето температурите се високи и организмот бара да се олади а воедно и да прими течности (заради потењето,со кое се регулира телесната температура,во овој случај се потиме за да ја одржиме таа идеална температура од околу 36.5 степени).Баш затоа го користиме тоа својство на водата да ја менува својата температура (ја ладиме) и ја внесуваме во организмот.Затоа делува онака освежувачки (ваљда знаеш што е ОСВЕЖУВАЊЕ нели). Место јас да одам на планина и да барам некој извор од кај што тече КАМЕН ЛАДНА вода,јас ја земам таа од чешма и ја ЛАДАМ во фрижидер.Што има тука контра природата?Водата треба да се пие нели?(една од намените,да не ги набројувам другите) Да не забегувам многу...како може ова со водата да го споредуваш со хомосексуалноста? Think before you post...се докажуваш дека си ептен “д грејт“ ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Izzie,jas ..pak da prasham...navistina li imash SAMO tolku godini????
Mnogu umno,...mnooooogu,mnogu umno...BTW ![]() ![]() ![]() I...za da ne izlezam od tuka bez moe mislenje ke kazam: nemam lichen stav okolu homoseksualnosta...sekoj si pravi onaka kako mu odgovara,dali jas ke go prifatam ili ne e moja LICHNA rabota Изменето од mamma - 13.Март.2008 во 13:18 |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
A VAM UCITELKATA VI OBJASNI DEKA VODATA IMA 3 AGREGATNI SOSTOJBI??? BRAVO ZA UCITELKATA!!!
![]() I VI KAZA DEKA SITE TIE SE PRIRODNI??? DA BE PILE, IMA!!!
A IMA I SEXSUALNI ORIENTACII POVEKJE OD EDNA!!! PRASAJ JA NEA AKO NE MI VERUVAS MENE
![]() (zosto moram tolku da ti go drobam???
![]() IMA VREME KE NAUCIS! KE PORASNES I KE SFATIS! PA NE MOZE SE' NAEDNAS! POLEKA!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() мал сум по години,ама не ме потценувај ![]() доволно знам да кажам што е природно,а што не. |
|
![]() |
|
![]() |
|
...и сеуште не добив логичен одговор на моето најобично прашање...да не ти е претешко? |
|
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
се согласувам макијавели...браво кејт “д грејт“...аплауз за твоите високоинтелектуални постови кои едноставно ме просветлија...еве,дури и ти се клањам (ау,уствари не можам да дојдам на ред од макијавели)...
и жити се како успеа да склопиш одговор на моето (повторувам) едноставно прашање од ДУРИ три збора (од кои едниот е извик)? ти се восхитувам ![]() Изменето од Izzie - 13.Март.2008 во 15:37 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
homoseksualnost...............nisto poveke nego uste eden "blud" na sovremeniot zivot
![]() p.s ponekoj pat dobar "psy" moze da go resi problemot
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |