![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 45> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
само една и таа тешко иде
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Zelbi
![]() nemam poim, ali ko mi tekni... ke kazam ![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
1 .
![]() 2 .
![]() 3 . ![]() Изменето од miroslav_g8 - 06.Септември.2008 во 20:27 |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
1.да има мир и слога
![]() 2.да сум една главна зверка ![]() 2срамотна е ....ќе си ја зачувам оваа ![]() |
|
![]() |
|
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
1. Da se ozenam so devojkata na mojot zivot.
2. Da stanam poznat Elektro Inziner. 3. Da dobijam Nobelova Nagrada. |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
ајде беееееееееееее ![]() плииииииииииз ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...te molam zlatna ripke...
1. Postroj gi ovie ovdeka idividovci vo kolona po eden... 2. Na site obleci im rabotna obleka... 3. Cucni gi do mene... piperkite da gi ispecat...iizlupat.... |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Denes samo edna...vcera me zezna,nisto ne mi ispolni...zatoa denes imam samo edna JJ versus S.Williams..u korist na J.J
![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Прва желба. сестрами успешно да го продолжи факултетот во Америка
![]() ![]() Втора желба. Никој никогаш повеќе да не ми рече нешто лошо за... иако се малкумина,и не се ништо повеќе од...и нема да бидат ништо повеќе Трета желба. Сакам да знае да и биде јасно дека ја колку и да викам дека се каам, или што ме натерало...дека тоа е што е, неможам да го изменам шо и да речам,и сакам да знае дека мноогу убави моменти сум поминал со неа ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Tiger - 08.Септември.2008 во 17:00 |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
си ја утнал темата за последната желба
![]() 1. сакам само овие тие двајца да се смират... не можам да ја гледам веќе така... ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Samo edna mala zelba do ripkata
Dobroto raspolozenie da prodolzi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
edna, da mi kaze dali me saka ??
![]() ![]() Изменето од Tiger - 09.Септември.2008 во 11:12 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
e vaka sega...imam precizni zelbi do ripkata
1. Makedonija - Holandija 1:0 2. Francija - Srbija 0:1 3. Hrvatska-Anglija 4:1 ![]() ![]() Изменето од alan ford - 10.Септември.2008 во 16:50 |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Драга рибице....до сега не сум те молела за ништо,а сега инсистирам за остварување на овие 3 желбички
1. да го продадам станов на време 2.да не ми го дрпнат другиот стан пред нос 3.да остане некој денар да си се почестам со уште нешто ситничко ![]() ![]() (за мир во светот премалку е и цел аквариум со златни рибички,така да...) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |