|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 337338339340341 1869> |
Автор | |||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ne se nerviraj biseno, toa taka od milina |
|||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
......a koja e pametna be tuka...???
|
|||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
паа,... врие од такви,.... само,... кој е паметниот тука ајкју мила,... ако сум ти мила и драга да ме изгушкаш.... избациш,... не ОВАА да ми викаш |
|||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
....pssssss.....sekako plivam bejb......grbno..... gradno.....delfin....sloboden stil.....maraton.... |
|||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...sho da praish pusto drushtvo...nema takov... |
|||||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ami oti te nema se nerviram jas, velam da ne te goltna temninata eve da vidish kolku te sakam |
|||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...pauza molim...edno 45 min...koa ke zvoni ke dojam pak...izvinjavajte molim vas sharmantni dami...
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
se nasobravte...a kaj mene pak koci ...kazi well kako da otkocam...ti se znaes
|
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
еххх,... не ме голтна темницата,... туку светлината на знаењето ( читај учењето )
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
i se prosvetli mila? |
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Moira...kade plivas?
|
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 337338339340341 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |