![]() |
|
Друмска кафана-пушална IV |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 334335336337338 444> |
Автор | |||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
..Ti ako si odis ...ne ke sedime , ke si legneme
![]() ![]() |
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
![]() |
|||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||
Седи ма,ќе нарачаме уште прсти
![]() |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
![]() |
|||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
||
i nie so Calipso treba da lezime ![]() |
|||
![]() |
|||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
||
pa da mi se slosi..ne ne
|
|||
vivi
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
||
A ..sega ...da ne bide ko so petelot koga ja brkal kokoskata
![]() |
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
![]() |
|||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
||
sto saka neka bide..dobra vi nok
![]() |
|||
vivi
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Dobra vi nok i od mene
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Dobro utro na site.....
...koj e za kafe , slobodno neka naraca ....denes kafeto ide na moja smetka
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
abe...a da stavese po edna greana rakija....
![]() |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Abe ...a da dojdese so mene drustvo da mi pravis niz katastar
![]() P.S...i na chorba ke te nosam Изменето од laki_bu - 24.Декември.2012 во 08:59 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
ako me izvadis od pred sobranie....ke dojdam....plus da mi platis dnevnica i corba....
![]() |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
аааа ти си тој значи што не им дозволува на пратениците да се испотепат внатре и да му олесни на македонскиот народ . ![]() |
|||
![]() |
|||
||
i tuka li tepacki
![]() dajte nesto zestoko za pienje
|
|||
vivi
|
|||
![]() |
|||
||
![]() noviot kelner
![]() |
|||
vivi
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 334335336337338 444> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |