|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 334335336337338 339> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бреее сеа пак плачи .... од шо така бе
е па ... Че ги сакаш нормално....ко и тие тебе те сакаат |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се ни сомневам во елена, може да ја достигне анѓето па може ќе се реши и да посвои
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите и на крај никој не ја сака баба ..ма си знам јас тоа ...
битно денес сум... цееееееееел ден..... ...и морав и тука...да се ... ..... а да...и денес после читање на 10000000 глупости...решив да си признаам....дека го обожавам идивиди и сите тука ...ајт доста ви е муабет од баба |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја веЧерва не Че сум од туа ... нишо не знам ... ни три деца ни две деца ... ни смеење ...
|
|
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
насмеј се не квари просек
Изменето од Schatzii - 17.Август.2010 во 00:14 |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I I на крај .... |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БратуЧед....слаб сум со кондиција... кажуј лек ... помагај некако |
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што му сторив на емил што јадев блок на ЛП
Кога до сега помалку од 5 пораки му имам пишано ..изгледа ефективни биле |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee welcome back |
|
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oooooooooooo Babata
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ооо...м_г
|
|
Внеси реплика | страница <1 334335336337338 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |