IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Членот под мене
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Членот под мене

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 332333334335336 442>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:30

Имало и таква работа, кога ме повредил со некои постапки, но бидејќи сме луѓе се случуват и такви работи, да повредиме или бидеме повредени, сакајќи или несакајќи. Сум го решила така што сум му простила (но не и заборавилаголема%20насмевка)

ЧПМЧ-Дали мислиш дека ако те сака, нема да се случи кога-тогаш да бидеш повредена од него (на било каков начин мислам)
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:34
Не верувам дека нема да ме повреди, а сигурно и мене некогаш може несвесно би ми се случило тоа.  Секому се случува-како што рече, човечки битија сме.
ЧПМ дали некогаш си се посомневала во твојата љубов према него?
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:38
НЕ. Никогаш не сум се посомневала, дури и кога сум била многу повредена. Можеби само сум се прашувала понекогаш,кога ми било тешко,  дали го направив вистинскиот чекор, но во својата љубов не сум се сомневала. 

ЧПМ: Дали тебе те мачат некои сомневања во твојата љубов кон него? Убаво е тоа човек да си ги преиспитува своите чувства.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:39
Не велам дека не ми се случило. Ама кога ке помислам само колку е мил и колку се докажал...се исчезнува.
големо%20гушкање
ЧПМ дали имате повеке сличности или повеке разлики?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:44

Понекогаш и сама се прашувам....како тоа Бог и Шеширџијата под еден покрив (иако во теорија сличностите се привлекуваат )збунетостголема%20насмевка

ЧПМ:Што мислиш ти, кој се привлекува, сличностите или разликите?среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:46
Дефинитивно разликите. Ние сме преразлични. И мислам да сме исти би ни било досадно.
ЧПМ веруваш ли дека ке го сакаш и после смртта? дали веруваш во таква љубов?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:50

Верувај, за тоа не сум размислувала, а кој може да ми гарантира мене дека ќе живеам до својата смрт? голема%20насмевка

ЧПМ: Каков е твојот избраник, црн, плав...?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 15:57
ПРЕцрн голема%20насмевка за разлика од мене црвенеење
ЧПМ а твојот?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 16:01
Аааахххх...црнко убавко. Има ли што поубаво кај маж? Црно око, потемен тен, црна косичка...да, таков е мојот.

ЧПМ: Има ли што поубаво од таков маж? (+ ако е и добар некој, па, па, па...)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 16:03
мечтаење-нема. и моево е такво најубаво и најслатко ...не можеш да не го сакаш...љубовљубовљубовљубов црно + карактер=лудило.
ЧПМ дали си спремна буквално СЕ да сториш за него:?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 16:08
Па да, веќе сум сторила многу работи за него...но, ќе видиме што ќе донесе иднината. Можеби ќе сторам уште нешто за него (има такво барање, ме кандисува на нешто)-а можеби и нема да го сторам тоаголема%20насмевка.

ЧПМ.А ти? Што најлудо би сторила за него?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 16:12
Позната по лудоста нема што не би сторила. Мислам дека би почнала со тоа што би оставила се овде само за да сум со него.

ЧПМ дали кај вас игра правилото-мажот е главата но жената вратот..или пак само мажот е главата?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 16:23
Јас сум вратот дефинитивно, но го оставам да си мисли дека е он глава за да не му ја повредам суетатанамигнување
ЧПМ: Мажите се суетни, нели?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 16:25
ЧПМ-сепак не би зборела за мажите како да се исти. Има разлика од маж до маж од човек до човек...секој си е свој на свој начин ...тоа така си го зеле при срце зашто е останато од комунизмот

ЧПМ кога последен пат си му приготвила романтична вечера?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 332333334335336 442>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.