![]() |
|
Друмска кафана - пушална |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 332333334335336 850> |
Автор | |||||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Ај по едно цигаре...и да фаќам гитла јас.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||||
Ај
![]() ![]() |
|||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||||
![]() |
|||||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||||
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
||||
![]() |
|||||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||||
Познат ми е ![]() |
|||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||||
![]() |
|||||
||||
Црвче, ајт на чоеков придружен вокал му требит, да те чуеме сеа тебе.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=vhhOmc2EtCA |
|||||
![]() |
|||||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
||||
О јееее
![]() Love me two times baby love me twice today love me two times girl I`m going away...... ![]() И сега навистина си одам....Добра ноќ на сите ![]() |
|||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
||||
Да бе ми го испушивте цигарчето и си ојте сега сите
![]() ![]() |
|||||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() |
|||||
||||
Богами ми го погоди музичево ... одма ме потсети на лето... плажа ... ... ![]() А ти непиеш? ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Ги чекам да ги наполнат сите чаши, па да почнам.
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Jaooooooooo ... па кажи ти да почекам и јас
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Ај и за Ангелина да турам, да не не гледа многу.
![]()
![]() |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 332333334335336 850> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |