IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 332333334335336 1869>
Автор
Порака
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 05:07
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Јас не ве барам. Ве бараат други, кои мислат дека сте интересни.     Јас сум тука  и ве читам, тоа е точно. Но се помалку и се поретко, ова е уште поточно. Причината за тоа е што на почетокот бевте интересни, но во последно време слабо сте инспиративни и нема ништо ново и забавно.

...u pravo e...hmmmmmmmmm...тага

па форумов е форум, не е циркусзбунетостзбунетостзбунетостзбунетост
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 05:09
Originally posted by str8up str8up напиша:

Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Јас не ве барам. Ве бараат други, кои мислат дека сте интересни.     Јас сум тука  и ве читам, тоа е точно. Но се помалку и се поретко, ова е уште поточно. Причината за тоа е што на почетокот бевте интересни, но во последно време слабо сте инспиративни и нема ништо ново и забавно.

...u pravo e...hmmmmmmmmm...тага
па форумов е форум, не е циркусзбунетостзбунетостзбунетостзбунетост

Fino kazano
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 05:14
...za mene sekogash forumot bil vrsta na cirkus, posho obozavam da praam cirkusi, sakam da se r'ckam i da se smejam, ne gi svakam ozbilno forumite, od prosta prichina sho od ozbilni stvari mi e preku glaa...taka nekako...ali mislam deka posle zatishje ide bura...sekogash a posle dozd sonce i posle cirkusot kinenje od smeenje...samo da nema ljutenje...toa e mnogu bitna stvar u seto ova...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 05:16

...za mene sekogash forumot bil vrsta na cirkus, posho obozavam da praam cirkusi, sakam da se r'ckam i da se smejam, ne gi svakam ozbilno forumite, od prosta prichina sho od ozbilni stvari mi e preku glaa...taka nekako...ali mislam deka posle zatishje ide bura...sekogash a posle dozd sonce i posle cirkusot kinenje od smeenje...samo da nema ljutenje...toa e mnogu bitna stvar u seto ova...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

ne moze sekogas inspirativni da bideme, taka li e ...well...a walking sex.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 05:23
Originally posted by moira moira напиша:

ne moze sekogas inspirativni da bideme, taka li e ...well...a walking sex.....

...koj nemozeизненадување...just watch me goin, as I am...i ke vikash posle...AAAAAAAAH...BEEEEEEEE...MMMmmmmMMMMM...плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 05:25
ajde....cekam......... ......catch me if u can
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 05:26
...kaj ti e baba ...curo iz velegrada...da ne ja privele nesho za narushuenje na javen red i mir za hrchenje de...смеење...nesho ne te druzi...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 05:27
mozebi e so pomosnicite......vo kontrola........znaes, vreme za zavrsni smetki ......treba smetka da i polozat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 05:31

ajde....cekam......... ......catch me if u can

...da be nam greshka, ja po "starki" ke trcham tuka- ne sum lud-koj uspeal a gi fane zvezdite dosea...плазење

...nego daj nafrli nesho od drugaricive tvoi po forum, nesho sum u zadnje vreme suv ko barut...ustvari ko pandurski k*racсмеење...aj daj nesho atraktivno za reziserot...трепкање...nabaci nekoj dobar zbor za mene i ne samo loshi muabeti mi vrtish...bidi malce humana de, i ke te izposhtuem...плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 05:54
jas na sto ti licam........na podvodadjika....... ......ili na .......a ti da srabotese nesto.....namesto da se zalis......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 06:05
....jas otidov da se tusiram.......i na rabota......cao......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 06:33

jas na sto ti licam........na podvodadjika....... ......ili na .......a ti da srabotese nesto.....namesto da se zalis......

...nea, gajle be ja si iam pouzdan drugar...ako ti nejkesh ke mi pomogne nesho drugo...газење%20од%20смеење

http://www.youtube.com/watch?v=snMtnO8guD4&feature=related

...pazi go tipov...na spotot...ahahahahahaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 09:49
e budaletinka si.....nema sto..... .....a i malku lici na tebe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 15:13

e budaletinka si.....nema sto..... .....a i malku lici na tebe

...nema vrskaнека%20ти%20е%20срам...ovoj e ko predratni svaler...faca e...мечтаењегазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 332333334335336 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.