![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 331332333334335 2116> |
Автор | |||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
pa baknez ili janace, ne te raszbiram
|
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
![]() |
|||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||||
aj pa sega tuka ke se baknuvame..sramota...sto ke kazat lugevo..na ti obraz stipni ednash i ajt dosta ti e...
|
|||||
"recycle your mind"
|
|||||
![]() |
|||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||||
. Изменето од DJAKONDO - 07.Октомври.2008 во 15:19 |
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
![]() |
|||||
||||
dovolno e janace
mislam vaka pred lugje, a inace
![]() |
|||||
s.r. Dzaki |
|||||
![]() |
|||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||||
hehehehe a samo sto sakav da prasham kaj e drugarica lilija?
|
|||||
"recycle your mind"
|
|||||
![]() |
|||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||||
Џаки, а бе нели се разбравме да не се дереш така????????????
![]() |
|||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||
![]() |
|||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||||
... bangjoz...bansuns...jas ne znam... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
||||
како не ви е срам бе ![]() ![]() |
|||||
..Живеам за да умрам..!
|
|||||
![]() |
|||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||||
ја ме ја ![]() кај си ти? ![]() |
|||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
da, ama koga ne si prisutna
zasto ako se deram po tebe koga ne si prisutna, stanuva kristalnio jasno deka I'm crasy about you, a toa ne e dobro za zdravjeto
|
|||||
s.r. Dzaki |
|||||
![]() |
|||||
||||
ooo devojche pa kaj skitash ti?
![]() |
|||||
"recycle your mind"
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ja me i mene
![]() |
|||||
"recycle your mind"
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ја бех на Палестинец да му поможам у киднапирање... ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
nemoj i ti sega kako moira, da unistuvas zabavi
|
|||||
s.r. Dzaki |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 331332333334335 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |