![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 328329330331332 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ако ако тркни и побрзо со доручек назад
![]() Нов идентитет и подалеку од некои луѓе без осет...Алллллло не сум на закачалка ![]() Изменето од Орка - 22.Ноември.2011 во 10:17 |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
ako mi najdesh i na mene....nov identitet
![]() saakm uste edna zakachalka gratis za orka
![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Не не чувај си ја да ти се најде за нова гардероба |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
za tugi meraci ...
![]() bi sakala da se odlozi sostanokot
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ke bide prodolzen ..ima novi tocki
da pijam kafe sakam
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
![]() Кафе во 14 часот,рано е сега
Кога ќе отворам гепек да ме изненади полна боца плин
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
i toa kako ke te iznenadi, ako zapalis cigara
![]() da ne mi e sefov kako Orka
![]() |
|
![]() |
|
Поарно да фати на мене и ти поарно ќе си минеш
![]() Кога сме кај шефовиве...Абре не сакам шеф да сум,посреќен ќе бев да си отидев
![]() |
|
![]() |
|
sedi tuka da ne si mrdnal
![]() kikiriki sakam sega
![]() |
|
![]() |
|
Со лушпи или вакумирани....Да м у кажам на шефот да ти донесе |
|
![]() |
|
gitara da ne ti falese uste
![]() moze i edno cokoladce na primer toblerone
![]() |
|
![]() |
|
Не е проблем...Само спомни му на шефот...Ако негодува кажи му јас сум те ипратил
![]() Црногорски режим на работа...
|
|
![]() |
|
e da be , i vo vreme na vikendot da se odmaras od odmorot
![]() ![]() aj edno kafe obicno , go cekam pola cas
![]() |
|
![]() |
|
Ако некој друг се најде...од мене кафе дури во 14 часот Кактусов место до монитор да го ставам на столче со шајка...Може помалце ќе дремам на РС
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 328329330331332 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |