IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Постои ли верен маж
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои ли верен маж

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 84>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 11:53
nekoj definitivno ima karta za vo rajot
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 11:53
miki me nasmea imam dve
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 11:54
Originally posted by ENIGMA ENIGMA напиша:

navistina imam 32 god,i razlicen stav,ne se soglasuvam deka neverstvo e samo so pogled,ili ovaa tuka pishuvanje,ili pak vo mislite,bez fizicki kontakt,ne smetam deka ima neverstvo

postoi dva nacina na izneveruvanje
1.psihicki
2.fizicki

ti vo koi se pronaogas...големо%20гушкање

ups ...go zaboraviv tretiot kombinacija od dvata...газење%20од%20смеење

Изменето од ZeZnAtA - 29.Јануари.2009 во 11:56
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 11:55
ama i dvata se eden vid na izneveruvanje
neznam sto e tuka nerazbirlivo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 11:56
psihicki ok tuka znaci nema veren maz,ama nema ni zena,mislam deka temava e postoi li veren maz,i tuka podrazbiram fizicki kontakt,ne znaci deka ako gleda vo druga neveren e,i zatoa stojam na stavot deka postoi
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 11:56
Originally posted by ENIGMA ENIGMA напиша:

miki me nasmea imam dve

cekiraj gi od sega ..... sto znaes sto moze da se sluci ponataka ...znaes , zivotot e sepak samo  zivot намигнување

Изменето од miroslav_g8 - 29.Јануари.2009 во 11:56
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 11:57
nikogash ne se znae shto sledi ponatamu vo zivotot,sepak zivotot e kako edna igra na iskushenija..........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 11:57
Originally posted by karamandi karamandi напиша:

ama i dvata se eden vid na izneveruvanje
neznam sto e tuka nerazbirlivo

jasno i premnogu ... stravot od soznanieto e toj koj sega se inaeti голема%20насмевка
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 11:58
enigma psihicki ili fizicki.....
dali koga sedis ponekogas sama razmisluvas za ....
toa e odma izneveruvanje nema drugo objasnuvanje
a posle seto toa doagja i fizicki kontatkt
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 11:59
NEVER SAY NEVER голема%20насмевка трепкање 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 11:59
Originally posted by karamandi karamandi напиша:

enigma psihicki ili fizicki.....
dali koga sedis ponekogas sama razmisluvas za ....
toa e odma izneveruvanje nema drugo objasnuvanje
a posle seto toa doagja i fizicki kontatkt
kako be samo od razmisluvanje odma po toa doagja i fizicki kontakt,podelete gi dvete raboti,mislam deka stanuva zbor za fizicki kontakt,a ne za mislovno izneveruvanje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 12:00
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

NEVER SAY NEVER голема%20насмевка трепкање 
potpolno si vo pravo megjutoa jas ne velam nikogash,tuku velam deka postoi..........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 12:01
stom postoi zelba , postoi neverstvo ... ne mozes da bides sigurna ni za sebe , a ne za nekoj drug голема%20насмевка
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 12:02
а зошто да не постои верен маж?

еве јас не сум изневерил во врска никогаш,а сум имал прилика?
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.