|
Како изгледа идеален партнер!!! |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 37> |
Автор | |
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
loso opisano..mnogu loso
|
|
vivi
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da me bivase za pisuvanje, kje bev pisar... |
|
Incredible Blue
|
|
Astrid
Сениор Регистриран: 31.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 532 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Идеален???
Несовршен во неговото совршенство гледано низ моите очи. |
|
crnaMamba
Нов член Регистриран: 26.Јули.2011 Локација: Virgin Islands Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За мене идеалниот треба има минимум ССС, оти не трпам неописменет и припрост маж. Да има прочитано бар 20 книги и да познава бар еден странски јазик.Пожелно е да има познавање за работа со компјутери Microsoft Office, Photoshop и така натаму. Да не користи зборови во говорот на кои не им го знае ни значењето и да не се прави стручен за нешто за кое не ни слушнал. Да мие заби 2 пати на ден, а долна облека еднаш дневно. Да сече нокти и да ги чисти ушите. Да се бања најмалку 3 пати неделно. Да не е мрзлив и џаболебар. Да ме сака и почитува, и да не е подложен на влијанија од околината. Е така!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
наивно и несмасно будалче ... би било башшш идеално
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
несмасно будалче a... голем спанко ќе заврши работа |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пет типови на жени кои мажите не ги сакаат
На сите им е познато кои работи жените не ги сакаат кај мажите. Но, постојат и пет типови на жени кои мажите воопшто не ги сакаат. Жените кои секогаш се жалат, кои негативно зборуваат и потценуваат други луѓе никако не можат да ги заинтересираат мажите. Сите имаме проблеми и причина да се пожалиме, но повремено. Меѓутоа, доколку жената од секоја ситница прави голем проблем или ја озборува секоја втора личност, таа за мажите престанува да биде привлечна. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idealen ........vednash preformuliraj .....mislena imenka
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idealen partner?
kako toa postoi a jas neznam! |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eдноставно не си го намерила
|
|
ANITKA111
Сениор Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikako
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Идеален?
Тој со еден куп маани кои кај некого ужасно би ме иритирале,а кај тој ''идеалниот'' нема ни да ги забележам. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хммм.... Мноооооооогу барам јас...
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ne se mnogu... ama nezgodni raboti se tie sto gi baram...
|
|
Incredible Blue
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |