|
Каде сакате да патувате? |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 41> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вчера пишав дека ќе ја замолам другаркава околу сликиве , а денес ви праќам некои од нив.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па тоа не е ново пријателе ,,,, мож на форумов не сум пишала ама повеќето и знаат , барем оние што ги имам на facebook кај мене
Ооооо , па кај си бе ти друже , те нема 100 години мајка му стара Него, доволен си е овој македонецов , он ќе ми прави друштво Значи уште еднаш да се изјаснам околу темава : Сакам да идам на Малдивите и точка. |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Shpanija...
|
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
некогаш... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во земјата на срекните луѓе , среќната земја,
т.е-sri lanka Изменето од abnormalen - 08.Февруари.2011 во 20:41 |
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може Анитче Уште Шпанија , Скандинавија , Естонија и Литванија ми останаа да ги посетам и со тоа ќе ја комплетирам цела Европа Па здравје после тоа не е лошо да идам правец Азија Епа шо да правам кога сум типичен стрелец во хороскоп и цело време шетам некаде. |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dojran
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
zajluben
Група eternal flame Регистриран: 13.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Johanesburg i Kejptaun sakam da gi posetam :)
|
||
MILOW
Нов член Регистриран: 01.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bi sakal da ja posetam Amerika
|
||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој неќи да оди на Малдиви? сега јас би одела на било кое патување само малку да се прошетам |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да го видам местово. Е ова е рај... Холандската ВенецијаГитхорн е мало село кое се наоѓа во местото Оверејсел во периферијата на Холандија. Тоа е познато под имињата „Холандска Венеција“ и „Венеција на северот“, токму поради фактот што во него нема ниту една единствена улица.
Наместо тоа, селото е поврзано преку канали со вода, мостови и патеки за велосипеди, кои до пред кратко време воопшто ги немало. Прекрасното мирно местенце, годишно привлекува многу туристи кои можат да изнајмат чамец и да направат тура низ ова мало парче рај на земјата. Прекрасна идила за уживање и рекреација, од која со сигурност ќе се инспирирате… |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кенија
Maasai Mara Tsavo - Национален парк... Malindi Watamu Изменето од ФорумскаБаба - 03.Мај.2011 во 11:58 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Внеси реплика | страница <1 3132333435 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |