![]() |
|
Со оваа песна специјален поздрав до ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 43> |
Автор | ||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav do Gabi...bez pesna...aj pobrzo pisuvaj ako sakas
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
do Andjelina...aj aman ne vikaj...ako sakas
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Гушка за Шаци ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
До срничката... el pronto Bella
![]() ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Кхм кхм... драги гледачи, само за вас “Балкански бандити“ со струмичко потекло ![]() На спотот има еден наш форумџија ![]() Не смеам да кажам кој оти сместа ќе ме утепа... преку снајпер ме гледа ![]() Изменето од Анастеа - 01.Септември.2013 во 00:04 |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
aj sega....vo misla ne stavi
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|
sepni mi go mene,ja ke go kazam ..ti bidi bez gajle-nikoj nema da znae deka ti si mi go kazala
![]() |
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
и јас знам кој е... ама не кажувам...
![]() |
||
![]() |
||
|
го знаеш идивидовскиот бандит? ![]() е па тогаш ти ќе и кажеш на Биба, она ќе и шепне на Габи, Габи ќе напише некаде во Разно... а јас ќе си свиркам ![]() |
||
![]() |
||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Да не добијам уш една замерка
![]() ![]() ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
СП.... до Бонд, Џејмс Бонд ...
![]() ![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
И до шефицата во духот на расположението .....
![]() ![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |