|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 533> |
Автор | |
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene izgleda na raka mi go perele...pa se oseket posledicite...kako so moj s da zabelezis... od utre samo v masina |
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ME NASMEA ...VISTINSKI
|
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STRUMFI DUMFI I AM FEELING REALY BAD AND I NEED TO GO SORRY, I AM LEAVING YOU BUT BUT, THERE'S NO JUSTICE IN THIS f**kING WORLD CITAMO SE I BIDI SEKOGAS TAKA SREKNA Изменето од joki |
|
Точачиња.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чаосссс, сепак е премногу рано за мене ова време кога не сум на работа нормално ајт отидов јас да нанкам
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se bara kafka da se javi na report kaj Engie.Kaj si be te baram nasekade. bdw...Zrdavo do site ostanati clenovi! |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo do site, kako ide na forumov :)))
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa se vlece nekako sega za sega. |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
very bad a :))) |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravoooo i nabrzo ke e caooooooooooooooo ne mozam denes pogolemo smajli da opnam |
|
Точачиња.
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo i cao strumfce.Jas isto ke mora da odam.Ovie denovi ne pipnav nisto da ucam i sega imam eden kup.Ovoj forum bil mnogu zarazan be. |
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aman be....... |
|
Точачиња.
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej cekaj kakvo cao jas uste ne sum otisla.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
yeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaa sestricke...samo ti ne me napustas
|
|
Точачиња.
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da i toa znaes sto joki si staviv svoi sliki na forumov. Ako zazalam ti ke me tesis neli?
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |