IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 1006>
Автор
Порака
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 17:46
Не сакам да ги коментирам нивните проекти, затоа што е бесцелно

инаку да, при крај сум со пишувањето. Следната недела палнирам да ја носам кај менторот, па ако ми ја одобри ќе ја бранам од кога ќе помине процедурата
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 17:55
Originally posted by Evenstar Evenstar напиша:

Е па супер... барем нема уште долго да се малтретираш со тоа... ти стискам палци да ти ја одобри, оти ако треба нешто да се преправа
Јас и не знам како е тоа со дипломската, на нашиот факултет се дипломира со последниот испит, ама пак затоа тука е државниот - чиста формалност, ама само да ти ги соберат парите

Па и ова е чиста формалност, ама ме нервира што за секоја ситница има правила по кои треба да се држам. Не оставаат да вложиш креативност и да дадеш нешто свое во дипломската
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 18:07
Originally posted by OUST OUST напиша:

нека има некоја рамка, за да не се забегува ептен. Ама па за секоја ситница да се има правило, па и тоа не иде. Фактички дипломските си наликуваат една на друга И не ми е јасно зошто воопшто и ги правиме кога е така

Колку што знам, години наназад сите ги препишуваат истите дипломски едни од други, истите семинарски, истите матурски теми.... зошто сега да биде поинаку?
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 17:50
Е па супер... барем нема уште долго да се малтретираш со тоа... ти стискам палци да ти ја одобри, оти ако треба нешто да се преправа
Јас и не знам како е тоа со дипломската, на нашиот факултет се дипломира со последниот испит, ама пак затоа тука е државниот - чиста формалност, ама само да ти ги соберат парите
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 17:55
Здраво Анита
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 18:09
Јас знам дека не препишувам од никого и колку што можам се трудам да си вметнам нешто свое (иако во неколку делови излегов надвор од дозволеното, па се надевам дека нема да ме вратат заради тоа )
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 17:40
Не ја поддржувам акцијата за пошумување на начинот на кој што се организира

инаку да, преведувам за дипломската
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 17:51
ZDRAVO?KAKO STE DENESKA?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 17:58
Originally posted by OUST OUST напиша:

Originally posted by Evenstar Evenstar напиша:

Па и ова е чиста формалност, ама ме нервира што за секоја ситница има правила по кои треба да се држам. Не оставаат да вложиш креативност и да дадеш нешто свое во дипломската

Ееее... ти многу бараш... ако беше кај нас такво нешто дозволено, далеку ќе бевме отидени... те кочат во се... ти ставаат сопки, не дозволуваат да се истакнеш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 18:25
Секако дека не препишуваш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 17:44
Поддржувал, не поддржувал, пак си тераат по свое
Значи уште имаш за пишување... ама веројатно, кај да е, ќе ја завршиш?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 17:53
Поздрав Анита
Еве, супер, а ти?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 18:01
нека има некоја рамка, за да не се забегува ептен. Ама па за секоја ситница да се има правило, па и тоа не иде. Фактички дипломските си наликуваат една на друга И не ми е јасно зошто воопшто и ги правиме кога е така

Изменето од OUST - 14.Март.2009 во 18:01
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 18:27
дентистке, одам јас сега да подработам малку па после и да излезам да ме фати воздух (или некоја пијачка )
Поздрав па се читаме
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 1006>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.