|
FENIX |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 1006> |
Автор | ||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сакам да ги коментирам нивните проекти, затоа што е бесцелно
инаку да, при крај сум со пишувањето. Следната недела палнирам да ја носам кај менторот, па ако ми ја одобри ќе ја бранам од кога ќе помине процедурата |
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па и ова е чиста формалност, ама ме нервира што за секоја ситница има правила по кои треба да се држам. Не оставаат да вложиш креативност и да дадеш нешто свое во дипломската |
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку што знам, години наназад сите ги препишуваат истите дипломски едни од други, истите семинарски, истите матурски теми.... зошто сега да биде поинаку? |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е па супер... барем нема уште долго да се малтретираш со тоа... ти стискам палци да ти ја одобри, оти ако треба нешто да се преправа
Јас и не знам како е тоа со дипломската, на нашиот факултет се дипломира со последниот испит, ама пак затоа тука е државниот - чиста формалност, ама само да ти ги соберат парите |
||
|
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здраво Анита
|
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас знам дека не препишувам од никого и колку што можам се трудам да си вметнам нешто свое (иако во неколку делови излегов надвор од дозволеното, па се надевам дека нема да ме вратат заради тоа )
|
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ја поддржувам акцијата за пошумување на начинот на кој што се организира
инаку да, преведувам за дипломската |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZDRAVO?KAKO STE DENESKA?
|
||
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ееее... ти многу бараш... ако беше кај нас такво нешто дозволено, далеку ќе бевме отидени... те кочат во се... ти ставаат сопки, не дозволуваат да се истакнеш |
||
|
||
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секако дека не препишуваш
|
||
|
||
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поддржувал, не поддржувал, пак си тераат по свое
Значи уште имаш за пишување... ама веројатно, кај да е, ќе ја завршиш? |
||
|
||
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поздрав Анита
Еве, супер, а ти? |
||
|
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нека има некоја рамка, за да не се забегува ептен. Ама па за секоја ситница да се има правило, па и тоа не иде. Фактички дипломските си наликуваат една на друга И не ми е јасно зошто воопшто и ги правиме кога е така
Изменето од OUST - 14.Март.2009 во 18:01 |
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дентистке, одам јас сега да подработам малку па после и да излезам да ме фати воздух (или некоја пијачка )
Поздрав па се читаме |
||
Внеси реплика | страница <1 3132333435 1006> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |