IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Филозофџилница...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Филозофџилница...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 81>
Автор
Порака
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 18:42
onaj
Кон врв
Tetratka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2008
Локација: дрвара
Поени: 5153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 18:46
јаооооо.... шта лјепо звучи ....

ко бурек со петарди за нова година...

и после малите деца имале карисе....изненадување
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!

Кон врв
After Dark Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2009
Поени: 28
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај After Dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 11:44
Glupavosta e sostojba na umot.Blaze si im na onie koi se izdignale do taa niskost. _by Me :) Pomalu miskenje-pomalku problemi
Se e relativno...
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2009 во 01:26
Site na hartija se pravat silni individui,no na delo se najobicni slabaci koisto se krijat zad maskata narecena drustvo.

M.Schtirner
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
riki1899 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај riki1899 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2009 во 12:13
mislam znaci postojam,a postojam zasto ne mislele...hehehee...
    basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?      
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2009 во 12:14
..se pomalku mislam.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2009 во 13:46
Originally posted by Tetratka Tetratka напиша:

Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Originally posted by Tetratka Tetratka напиша:

Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Naj loso e koga ti e tesno vo sopstvenata koza.....

Вишокот храна ... понекогаш допринесува за “тесно во својата кожа“...
затоа не јадете премногу...

eh da bese do hranata, na site ke ni bese super......

трепкањетрепкањетрепкање

јас мислам дека е и до алхохолот,... добро е да се конзумира во разумни количини, значи да не те оптоварува, а само една мала чашка (нормално за оној шо може да испие само една...газење%20од%20смеење), за да не те оптоварува и да ти ја оптеретува кожата,,,па да ти ја прави тесна...

затоа добро е човек да ужива во моментот и да ја бара својата радост и кога ќе ја најде тогаш е најсреќен од сите и не се замара со “тесната кожа или со храната и алхохолот...

државна структура не може да ограничи слободен разум и чуство на срцето, кога тоа просто сака да биде радосно и слободно... или заробено во љубов...

затоа за да не си затворена во својата кожа - биди слободна и сакај го животот и биде насмеана и расположена... па не знам дали тогаш ќе ти биде “тесно во својата кожа“...

пс

мене никогаш не ме и е тесно... си викам по некогаш/// : како да ја исполнам широчината...

човек сака и е позитивен - тогаш е најдобар - а таков треба да е секогаш

човекот е створен за општење... т.е. за љубов... затоа не треба да биде тажен, а да го љуби животот и (тој шо го сака...) и секогаш да биде позитивен.,,..

тоа што е внатре во човекот - тоа е најсилно... од тоа нема посилно и од тоа нема нешто шо може да го направи “тесно.“...

пс.
леле пака откачив...газење%20од%20смеење

pa jas sega primetiv kolku si otkacil stvarno крава
pa ova bese edna misla koga sto ja napisav ama ic ne se pronaogam vo nea,
sto znaci ne mi e tesna kozataплазењеплазење i ne se zamaram so toa ic....
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
големо%20гушкање

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2009 во 13:55
Vnimatelnosta kolku i da e mala, nikogas ne  e zaludna...

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2009 во 22:25
Опс..... внимание... и мала невнимателност... станува суровост...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2009 во 22:41
за се заработвеше со труд... магарињата ќе беја најбогати на свет....газење%20од%20смеење

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2009 во 22:44
Анастеа!!!!!!!!!!!!! изненадување
знаеш ли колкав пост ми појде по вода????????????????? барем да го копирав
леле ја затворила таматааааааааааааа..................
мори сурова една!!!!! тајм%20аут
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2009 во 22:46
Де да беше само твоjот...хи,%20хи...
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2009 во 22:47
Ај пооговарајте ме на раат додека бришам, а ти фати пенкалото и напиши го пак... јбг сурова сум ко морам да бришам безобразлуци...губитник
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 10:46
филозофија = суровост со печатна грешка...

зашто е така...изненадување
нека помислат модераторите... и (застарената) македонската транскрипција... по немски образец...

филоЗофија е обожавање на темнината и љубов кон темнината....

а филоСофија е обожавање на мудроста т.е. љубов кон Мудроста...

затоа има суровости тука... до насловот е ... не до модераторите...големо%20гушкање

п.с.
идам сега кај громобраните...големо%20гушкање

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 81>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.