|
Survivor Србија |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 42> |
Автор | |
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ххахахахаххаха Schatzii7 како алергична да си на Жарко берберот. Изменето од FosterThePeople - 17.Март.2012 во 16:53 |
|
I just wanna feel real love.
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Погледав нешто на нет од четирите епизоди...
Се некои манекени/ки и плејбој зајачици се изнаредиле оваа година баш очаен избор, ко да не можеле да изберат некои поинтересни луѓе туку не секој се нафаќа да преживува. Оној Невен или Невена дошол на островот првенствено да ужива баш му е гајле за другото. А пак онаа нашана исто како да ја нема, како да не постои...во еден наврат ја забележав како тресе нешто, полигаво суштество здравје. П.С Инаку од ВИПОВ ни В нема. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја прашуваат нашава што сака да работи, а таа одговара не знам.
И овој ракометаров вика ако ја прашавме што не сака да работи тогаш одговорот со сигурност би бил СЕ. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекајте бре луѓе, полека. Ќе се покаже девојчето натаму. Барем така пишуваат медиумите.
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vip Survivor: Што жена може ни ѓаволот не можеЈелена Мачиќ откри дека нештата во последното продолжение на VIP Survivor допрва ќе станат интересни. Мачиќ, е првата натпреварувачка која беше изгласана да го напушти своето племе, а воедно и првата која отворено ги нападна своите соиграчи дека се слаби и лицемерни. За време на своето гостување во емисијата VIP Survivor: Враќање во
цивилизацијата познатата српска визажистка призна дека и покрај тоа што прва
беше исфрлена таа е мошне задоволна своето учество во шоуто. Мачиќ додаде дека жените во овогодинешниот Survivor допрва ќе го покажат
своето лице користејќи различни стратегии. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VIP Survivor: Топлес почетокВо претходните сезони на реалното шоу Survivor веќе неколку
пати имавме можност да видиме како женските учеснички случајно завршуваа со голи
гради пред постојано вклучените камери. Овогодинешните натпреварувачки Станија Доброевиќ и Ава Карабатиќ не чекаа два пати пред доброволно топлес да продефилираат по плажите на Костарика. Додека преостанатите преживеани се жалеа на несоницата и на лошите услови за живот на островот, српската манекенка и хрватската старлета најнормално ги соблекоа горните делови од костимите за капење и влегоа во вода. Ако топлесот го видовме уште во првите епизоди на шоуто, прашање е што е следното што може да го очекуваме од овие вип личности |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
минатите сезони ги гледав со мерак...оваа од старт не ми праи мерак
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фаворитка ми е оваа лево... иако имам гледано само 2 епизоди и тоа ми беше доволно...
GOAVAGO!!!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи за мене останува таа од десно .Ако и постегната е и помлада е исто како мене .Ќе ја грабнам јас .
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам зошто воопшто се пријавуваат личности како нашава претставничка во вакво шоу, кога знаат дека се неспособни да издржат во таква средина и услови. Кога веќе знаеш што те чека и дека би било тешко да издржиш таму, не се пријавувај и отстапи го своето место на некој друг кој навистина сака да оди и да учествува и кој навистина е подготвен и психички и физички да издржи и да се бори до самиот крај.
Едвај чекала да ја исфрлат...а што очекува дека на островот каде што се исфрлените ја чека хотел со 5 ѕвездички и вистински рај? Едноставно ми се лоши од неа. |
|
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми е симпатична нашава... поентата на шоуто од ваков тип (ВИП) не е да пуштат некои борци и спортистки, туку баш вакви размазени манекенки и шмизли за да биде поинтересно со оглед дека се навикнати на луксузен живот..... (и онака на крај машко ќе победи) А пак машките се друга приказна, бетар се од жените ... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...зајачицата ли?ууф ми се сфиѓа...слатка е! а ја сум зааЈак,зајак..зајак. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е баш ме интересира што интересно виде ЛиДивио од нашава во текот на овие X дена?
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |