|
Јанко-Јади Бурек |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 40> |
Автор | ||
Pannet
Група Истражувач Регистриран: 05.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво за информацијата, не очекував емисија во сабота.
|
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Utre gledam jane gi pokanil na gosti brakata miladinovi so aferata izgrev interesna emisija ke bidi ke otkrijat brakata mnogu raboti povrzani so Izgrev.
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci vo makedonija sve e mozno go gledav intervjuto so brakata miladinovi i kakva nepravda mu e napravena na ljugeto,zamislete sve mu e odzemeno strasno nesto ,ljugeto bile pritvor za dabe 2 godini i na kraj se nosi odluka deka se nevini,mislam neznam so se desava ova kaj nas sve e ludilo da te namestat sve da ti zemat i na krajot da te izvat nevinoven,mislam bez komentar.
|
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
„Јади бурек“ е токму онака како што е насловено, јадење бурек без никаква смисла или концепт, не ми се верува, навистина ли во денешно време плаќаат луѓе да седат пред камера и да не прават ништо посебно, само да зборат што ќе им падне на памет во моментот...
безврска ми е онака и не се замарам многу со Јанко, ниту пак имам некое позитивно или негативно, мислење за него |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja gledam mirka gostinka mu e na janko, mislam zenata e zakon...
|
||
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе тоа бурекот,пак ******* заедно со мирка како големи патриоти,јас само би ја прашал мирка,што почна наеднаш да ја боли таквото за се,па само да се потсетиме на Вевчанскиот случај од 1987,кога мирка на широко ја бранеше комунистичкаѕа власт и тогашната држава,а богами и елита.
Изменето од zamislena - 03.Декември.2010 во 18:37 |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gorazd abe coek jasno e deka denes sve e za pari i a1 bese so vmro pa sega e so sdsm i mnogu drugi isto i obratno,i taka stalno ke bidi parata sve praj ama interesno sega kaza mirka kako penzionerot branko trosi 300 000 evra za kako da unisti sve mislam strano nesto plaka novinari samo da ja smeni vlasta. Изменето од zamislena - 03.Декември.2010 во 18:36 |
||
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислиш дека за тоа ги отвара овие работи,па мирка едно време ***** на бранко му го лижеше ,дури и во весници имав видено фотографија како се задскрива зад перде во негова канцеларија- тоа беа инструкциите,.Сакам да ти кажам не го работи тоа за чест,ами брачед је грујо и нарачал,а сите што се од нивната сорта,такозвано кауза се братучеди,тоа е вистина не е навреда,е сега тука бурекот незнам што сака,ама ми мириса на нивна страна. Изменето од zamislena - 03.Декември.2010 во 18:35 |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак се повеќе ми е јасно дека властитутки навистина има во огромни количини и се множат како стаорци во канализација...а и власта ГИ НЕГУВА...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Gorazd777
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дебелата ***** бурекџиска веќе почнува да го претерува,аман некој од оние властодржци нека му ја извади главата од нивниот *** каде што ја закопал од лижење. Од почетокот на аферата уста раскина и кого не покани од властите,тоа му било наредено,после ќе наплателе убаво, а и многу краде и тоа на големо, .Некни кога беше латас кодошот, селекција на пораки до бескрај, пратив неколку пораки против латас,ај тоа што не ги пушти арамијата добро,но тоа е крадење,колку пораки така не пуштаат ,па тие крадат на големо,а ваму се нафрлиле на други.
Изменето од zamislena - 03.Декември.2010 во 18:34 |
||
ВОЈНАТА Е МИР
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се ближат избори...па се забрефтани...но веќе освен окоравени и по наредба УСМЕРЕНИ ДПМНЕ овци никој не ги гледа...Затоа е и атакот кон независните медиуми...уште од говорот на Овчарот на Митингот на ДПМНЕ...
Инаку тоа се маргиналци...тој бурекџијата и дамата која е се само не тоа..Растурачи на Македонија а патриоти...леле мамо...Што се нема да си припишуваат на себеси...а само парите им се важни...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не го гледам Јанко....
...не ме ни интересира што збори... еднаш пред некоја година пуштив да го гледам и ми се слоши од него... ги изврега сите, не им даде ред да кажат ниту збор.. е па богами таква надуена и иксомплексирана фаца...НЕ ГЛЕДАМ...... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И сега дотичниов ќе се нарече себе си новинар со ваков вокабулар и начин на однесување? |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Внеси реплика | страница <1 3132333435 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |