![]() |
|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 103> |
Автор | ||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
abe nek se e.avaat ionaka ne mozat da se kotat....nikakva korist nema od niv a i ne odat mnogu na steta....taka da...
|
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
![]() |
||||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
|||
kazav tuka nekade ..ne mozam sega da baram..............gi podrzuvam homoseksualcite i site drugi koi ova glupavo opsestvo gi otfrla............koj sto saka neka si pravi i nikoj ne e kompetenten da kazuva kako ,sto.................
sekoj si ima pravo na svoj zivot!!! |
||||
![]() |
||||
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
|||
![]() Изменето од alekso_2000 - 12.Март.2008 во 10:31 |
||||
car's freack
|
||||
![]() |
||||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|||
немам ништо против нив,секој си е господар на својот живот,
се додека не ми влета некој од нив безглаво и неповикан во некој од моите постовите... |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
![]() |
||||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
|||
![]()
За посвојувањето деца, се знае дека постојат критериуми. Не сите хетеросексуалци можат да посвојат дете. Она шо се бара е да се отстрани тој апсолут дека ако потенцијалните старатели се хомосексуално ориентирани да неможат да посвојат дете. Сексуалната ориентација, било да е хетеросексуална, хомосексуална или бисексуална, како ориентација е само еден аспект од личноста на човекот, а не цела личност. Како таква, не треба да се зема како критериум за права. Да потсетам, пред 50тина години исто така се земаше бојата на кожата на луѓето како критериум за статусот и правата на личноста, па ако лицето не беше белокожец, тогаш автоматски се сметаше за втора и трета класа на човек, кој не заслужува еднакви права со „расата од плава крв - белата раса“, и поради тоа црнците и азијантите во Европа и Америка беа дискриминирани, обесправени, па оние многу религиозните викаа дека е грев ако се склучи брак со не-белец.... итн забегав од темата... сакав да дадам една аналогија само со луѓето од не-хетеросексуална ориентација денес, и луѓето со не-бела кожа пред 50 години. Изменето од RebeL - 12.Март.2008 во 18:06 |
||||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||||
![]() |
||||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|||
ако сакаш ке ти го дадам мојот учебник по анатомија батка (а успут земи и физиологијата) па ако тоа не е јако,онда научниците се во заблуда!!! А природата пак да не зборуваме! |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
|||
Можеш ова да го аргументираш со некој Brainiac експеримент! На пример, стави лажица пача во хомосексуален анус, да видиш дали и понатаму ќе има растресити својства. ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|||
PRIRODNO E KOGA E NADVOR TEMPERATURATA 40C, VODATA DA BIDE VO TECNA SOSTOJBA. AMA VIE, OTI NE VI SE PIE MLAKA COCA-COLA, JA STAVATE VODATA VO ZAMRZNUVAC I USTE VO KALAPCINJA!
ZOSTO BE EDNI JA MENUVATE PRIRODNATA SOSTOJBA NA VODATA I JA PRAVITE NEPRIRODNA??? OTI VO TAA SITUACIJA VAM POVEKJE VI ODGOVARA DA E NEPRIRODNA??? MNOGU ZNAETE VIE STO E PRIRODNO, A STO NEPRIRODNO!!!
MRAZOT E ISTO TOLKU PRIRODEN KOLKU I HOMOSEXSUALCITE, SAMO KOJ TOA DA GO SFATI??? ![]() Изменето од Eleni - 12.Март.2008 во 21:29 |
||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||||
![]() |
||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|||
..ВО ПРАВО СИ КЕЈТ!СЕКОЈ СИ ИМА СВОЈ ИЗБОР...!!!
![]() ![]() |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
![]() |
||||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|||
Hrabro , mnogu hrabro....interesna sporedba ![]() ![]() Изменето од Eleni - 12.Март.2008 во 21:29 |
||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||||
![]() |
||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|||
ах,... дојде денот и јас да ви пишам во темава
![]() исто,... мислам дека се за почитување,... бидејќи не не тераат нас да живееме како тие,... само сакаат еднакви права.... а за нашево општество,... хахахахаа,.... денеска се уверив какви има,... така да ништо не ме чуди,.... секој си има свое мислење... и свое право на живот... |
||||
![]() |
||||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|||
Originally posted by Izzie
...која не е во ред.Природата не не одредила да бидеме машки со машки и женски со женски.Со ова одите контра природата. ...koj toa tebe te stavil za portparol na prirodata?...ako e veke taka napravi nesto okolu globalnoto zatopluvanje...sigurno gay-dvojkite nema da ja unistat populacijava na planetata...naprotiv...taa nezapirlivo raste..Zatoa ako sakas da napravis nesto pametno...nautro dodeka gi peres zubite,iskluci ja slavinata ![]() |
||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||||
![]() |
||||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
|||
![]() ![]() ![]() Изменето од Quentin - 13.Март.2008 во 00:28 |
||||
![]() |
||||
|||
Миличка, немам ништо против твојот став. Го почитувам. Нејсе, сакам едно нешто да ми разјасниш, зошто според твојава логика, всушност не ми е разбирливо ЗОШТО И КАКО постојат хомосексуалците. Имено, како е возможно детето сексуално да се одреди доколку ги гледа своите родители, небаре ако тие се геј и детето (гледајќи ги) ќе мисли дека тоа е нормално и ќе стане геј. Па во тој случај, зошто децата родени во хетеросексуални бракови не станат хетеросексуалци, гледајќи го примерот на нивните родители, туку нешто од внатре ги тера да бидат она што вистински се - определени кон истиот пол. Знам дека си паметна и ќе дојдеш до заклучок дека не е до околината, ами станува збор за природна (да не речам генетска) предиспозиција - или што би рекле народски - ТАКА ТЕ ТЕРА! ![]() Изменето од Quentin - 13.Март.2008 во 00:36 |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |