|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 77> |
Автор | |
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malku gi vrbuva zemjodelcite, ama dobar je , sepak
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke te citiram, vo idnina
bravo
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne site,...ama ,povekjeto,...tuka!,...a,toa znachi,...toa shto go kaza ti,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ko sto nekoj nekogas rekol...Samo tecnosta za balsamiranje gi lekuva politickite ambicii
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam dali e najdobar ili najlos..ali mene mi e najsmotan ova e samo moe licno mislenje
Изменето од alan ford - 08.Октомври.2008 во 09:53 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e najdobar
za razlika od prethodnite goveda a ako bil izbran vtor pat- znaci zasluzil ako bide izbram 3 ti pat zasluzil pak i ako bide vo nedogled- kje zasluzi nedogledno a individualno, mozete da se smeete, bi smotan, patka, satka neznae R go zabole stapov , za mislenje na negovata pojava i taka trebit oti seirdzii od tipot GVUJO ima vo sekoja evropska drzava |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDSM mu pomaga , zatoa dobiva i ke dobiva. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go znaes Sergej Bubka????
toj skokal nad 6 metra ne zatoa so drugite bea tapa nego zatoa so mozel da skokne |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi dobar e Gruevski najdobar dosega , sepak ne e isto Makedonska liga, Bundes liga, premier liga ili UEFA CUP ili CL.
Toa mi e zborot Grujo i 2 metra da ripa pak nema koj da go nadripa, a toa e loso za site nas i cela drzava. |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...аха, да најдобар е!... секако кога вредностните скалила кај нас како и за се друго или се изместени или не важат критериумите. Немаме репер за добар за да споредиме, затоа помеѓу лош, полош и најполош, бираме лош...!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... iako e jasno deka procentite se mali...sepak edno e jasno narodot... lugjeto se izjasnuvaat za doverba na Gruevski. Negovata prednost e samo vo toa shto sopernicite mu se bajagi 'slabicki" odnosno nivniot rejting pagja. Kade greshat ocigledno ni tie samite ne znaat...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sevkupno gledano , koj od kogo pobudala |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тие воопшто не грешат!
Си ја тераат работата како им одговара и секако за своја сметка и притоа не прават ниту еден погрешен чекор! Се им е осмислено до перфекција! Народот греши....континуирано...!!! |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Greskata e mnogu ednostavna se vika BRANKO, toj e greska na site nas i golema prednost za Gruevski.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |