![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 45> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...zlatnata ripka i maki se sebichni... ![]() ...maki nikogash ne ja zamolil ripkata da ispolni nekoja zelba za mene... ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Маки ппошо ти сам за себе не посакуваш еве нешо од мене за ти
Маки да си го среди животот и да си најде работичка каде што ке сецени неговата интелигенција...за љубов..хмм..не сумњам у него може тој сам ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
само да е добро
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Да си поминам убаво во Охрид...најубаво
![]() Никогаш да не ми текне на... и...да ја одберам вистинската ![]() ![]() ![]() Изменето од igreto - 22.Август.2008 во 15:37 |
|
![]() |
|
1. да застане времето
2. да застане времето
3. да застане времето
|
|
|
|
![]() |
|
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
1.da se smiram so srcenceto oti zn deka se sakame a ne sme zaedno
2.da se smiram so srcenceto oti zn deka se sakame a ne sme zaedno 3.da se smiram so srcenceto oti zn deka se sakame a ne sme zaedno ![]() ![]() ![]() |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Рипке, моментално имам само една желба
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
ripke...od koga ne sum posakal nesto..Hmmmm...iskreno vo momentov bas i nemam nekoja volja za nekoja zelba...mozebi pokasno...Ispadna deka navrativ za da vidam samo kako si
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.....se vrati moeto najverno drugarce..........poz..................
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Sakam samo da donesam pravilna odluka u veze so utresniot den...no ako sepak se sluci da bide pogresna...da nema pregolemi konsekvenci.
|
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ej imam 2 golemi zelbi za utre ripke...molja ti se
1. Srbija ja pobeduva USA u vaterpolo i 2.Francija ja "tepa" Hrvatska + 3 u rakomet (sportska igram) odnapred ponizno se zablagodaruvam na ripkata ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
моментално една желба имам............да ми се исполнат сите шо ќе ги замислам
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
zlatna ripke,odamna ne sum posakal nisto,ali denes imam 3 zelbi golemi
![]() 1.Vremeto vo New York da bide ubavo,da ne vrne,za da moze da se igra tenis 2.Novak Djokovic da go pobedi Federrer i da go zeme 2 mesto na ATP listata 3.JJ da go osvoi svojot prv gran-slam,a so toa i 1 mesto na WTA listata ![]() od mene tolku odnapred blagodaram ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
јас имам само една желба
![]() тие двајцата да се смират, ![]() ![]() толку од мене ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |