![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 327328329330331 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Е може тоа во прикаските...Тањирот кој јас си го надробив друг го срка.
Па ќе голтам сега што друг дробел.Него пуканкиве поарни ми стојат од каша,
ај ако ми остане нешто ќе може
![]() Барем да се ставам во ред со спиењево
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
od idnata nedela, ovaa ima mnogu rabota ne mozhe ![]() sakam nekoj da mi napravi ruchek, samo denes ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
denes strog post za tebe
sega eden valcer moze
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Свадбата била вчера
![]() Да не улетувам на пијани жени
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
ne se pijani gledash deka se podnapieni
![]() maglava testo da se stori |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
ne sabotiram....neka ja snema ....
![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
nema zima ashhshh.,.....fevruari i taka e pokratok ., ne go rachuname
![]() da ja poevtinat naftata ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
aaaaa ke poeftiini za site samo za tebe nema ![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() utre odam i sto i kusur drvca zasaduvam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Тешко до лопата дека ќе дојдеш...Многумина утре ќе сакаат да бидат сликнати.
![]() Да ми тргне малце покеров оти скапав од досасда
|
|
![]() |
|
ako mi dadesh chipovi
![]() sakam da ne odam na rabota denes....
|
|
|
|
![]() |
|
Во моменто сите не е проблем останаа некои си илјада
![]() Ако убаво е човек да има желби
![]() Доручек некој да мидонесе да не мора да излегувам
|
|
![]() |
|
izlagaj i kupi i za mene ![]() |
|
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
e kakva piroshka sega, shtotuku napraviv palachinki(topli) ![]() tuku, aj da trknam do frizer ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 327328329330331 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |