|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 326327328329330 717> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Монувчееее па водолиите се секогаш отворени за дружба...јас само со водолии во моето окружување можам да функционорам...и имам еден стрелец,мене многу драг...инаку,се водолија до водолија |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам мила дека се отворени за дружење, мојата најдобра другарка е водолија, ама погоди што? И личноста што не можам да ја поднесам е водолија. По правило јас зошто сум рак и не би требало да се снаоѓам во нивно друштво, но знаеш повеќе ги кажувам овие работи на шала, зошто поаѓам од себе јас воопшто не сум типичен рак, се зависи до личноста
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam zasto ama so devica-devojka ne sum mozela da se zdruzam.Dvajca moi dobri drugari se devici,znaci so maski nemam problemi...cudo.Samata sum devica i imam dobri drugarki od bilo koj horoskopski znak samo ne devici.
|
|
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па перфекционист и перфекционист заедно, посебно другарки, е стварно незгодна комбинација
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
More ne mi ni davaat sansa da me zapoznaat, uste odma me zamrzuvaat....seuste ne mi e jasno zasto ova samo mene mi se slucuva.Iskljucok se bratucetka mi i edna koleska.Retki iskljucoci.
|
|
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде, ајде, можеби затоа што така си се уверила... На крајот на краиштата зошто и ти требаат дотолку? Можеш да си имаш пријатели од другите 11 знаци, не се малку...
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секој знак има свој подзнак,кој е исто така важен.можеби си ти енџи многу голем перфекционист...или многу очекуваш од луѓето...којзнае... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А можеби и не треба да ги прашуваш за знаците Нема да мислиш на тоа кога нема да знаеш
|
|
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aufff koja sum pa jas nisto da ocekuvam.....ne sum jas perfektna,zatoa i nemam pravo da baram perfekcija..a sto li e perfektno i dali postoi?
Ne se zamaram mnogu ama koga procitav deka bi trebalo da se slozuvam so mojot znak mi padna cudo...eh ne e se vistina sto ke procitame za znacite.Inaku jas go kontraktiram opisot na devica,rodena sum vo toj period ama ic ne nalikuvam na devica....Podznak sum inaku oven.
|
|
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Направи си натална штом толку те интересира, и јас сакам да си направам ама не можам да најдам некој што прави Поздрав девојки
Изменето од Monuska - 06.Април.2008 во 20:49 |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па што си запнала да се дружиш со девици,или воопшто по хороскоп.батали тие работи.некогаш ќе се изненадиш од дружбата со некои луѓе кои хороскопот никако не ти ги препорачува,а од други -добри и мили кои по знакот ти лежат ќе останеш непријатно изненадена.супер е кога се дружиш без предрасуди. |
|
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav i do tebe monuska
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ни го нема Марко вечерва инаку сите ќе добиевме одма по една натална карта и објаснување за знациве |
|
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pogresno me imas svateno Andjelina, ne se grizam jas mnogu ako oni(devicite) ne sakaat da bidat vo moe drustvo,samo bev iznenadena deka ocekuvanjata na zvezdite e nie(devicite) da se slozuvame....
Zatoa i ne ni veruvam mnogu vo horoskop i retko koga citam nesto za znacite.Site sme razlicni,bitno e da ne sudime na nekogo pred da go zapoznaeme.A ako nemam nekoja devica za drugarka, ne znaci deka mojot zivot ne e ispolnet.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 326327328329330 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |