|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 325326327328329 717> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a me nema a neshto se slucuva... kolbasi...sudzuci... meze pesni...kafe... alo sinoka se iznamaciv da se setam na site posni jadenja... blashke milo... epten mi ti se jade... ocigledno e... a kafeto...angelce... znaesh ligi mi tecat ...a hero ko po obicaj...vo zivec...osvezuvanje za merak... a marko...marko e po dushata...e marko marko.... koga si bevme mladi... vo fildzani crni, plavi... pilinja... patishta... a sega eden/edna sed/a (frabana)...relacija TV...kompjuter... milina... na tenane... bez brzanje... od vecer ... do sabajle....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамамд...јас пак си постам...ова така беше само за гледање...
не грешам душа....па ќе одам на ...причесна...првпат во мојов
живот...да го видам и тоа чудо....ама ако погледнам малку...
на страна...нели нее грев..............
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ne be milo... jas kako dete redovno odev na pricesta vo Vlashka crkva vo Veles... ama se omaziv za eden nishtovernik...koj ne saka da odi vo crkva... ne posti... i nekako mi e teshko da postam...
...aj sega da si legneme... utre e nov poluoblacen...poluvrnezliv den... taka da losho ke bide za shetanje... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пријатна ноќ....и убави сонови.....
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Dobroooo utro... prvo obvrskite... posle uzivanjeto...
...posle ke pieme kafe... odmarajte... vikend e... |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRIJATEN DEEEEEEEEEEEN REZONATORIIIII ....
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Hero
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar vi den, imajte prijatno popladne..., iiiiiiiiii , tmuren den, ama ne se davame na siviloto
|
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuu zar jas samo so devici mozam da se raberam....po se izgleda sum izrod - bas so zeni devici najmalku se slozuvam.....sum ja utnala jas negde marco...
|
|
|
|
Hero
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeee, sto im fali na zenskite DEVICI, jas sum toa..., ajde BOGATI... zavisi toa i pod znakot ne se site isti |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne me sakaat Heroooooo, ne e moja vina..cim me vidat kosi sakaat da mi iskubat..neznam ni jas kade gresam...
|
|
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене тоа ми се случува со водолии...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма ич да не ти е гајле!тие што кубат коси кога ќе те видат не се достојни да се дружат со тебе...дружи си се со позитивнорезонирачки персони....мењај друштво ...можеби не е во тебе грешката...можеби е во нив |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 325326327328329 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |