|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 325326327328329 346> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само сакам ти да си добро...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zena: “Vama muskarcima je samo do
seksa, a mi zene trazimo paznju.” Muz: “Paznja, paznjaa! Sad ce biti seksa” |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...povekje ...ne zboram!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te sakam bezuslovno, no pod uslov da sum samo jas
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Издржа до сега , можеш уште малку ... со тебе сум
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На една страна те чека бакнеж, а на друга чоколадо. Што ќе одбереш? А само едно можеш да одбереш
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste .... fala ti |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekogas bese kolku edno smoki, a sega vidi kolkav porasnal, masala
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДТК ... иако од предходно се знаеше , баш пријатно ме изненади
Тоа што го бараш назад се надевам ќе е во најскоро време
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Се радуваш што ме гледаш?
- А? - Ништо, зборам нешто безвезе |
|
LGBT
Сениор Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me boli toa sto ne mi ja vozvrati ljubovta. Mislev deka barem so tebe ke imam nesto poveke. No, se izlazav. Nema da te imam. Treba da pocnam da se priviknuvam na toa, iako ne sakam.
|
|
Внеси реплика | страница <1 325326327328329 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |