|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 324325326327328 717> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕВЕ НЕШТО И ОД МЕНЕ...ДОДУША НЕЕ НЕШТО
НАРОЧИТО...ОБИЧНИ ЖЕЛЕ БОМБОНИ....АМА
АЈДЕ ДА НЕ БИДАМ САМО ЈАС БЕЗ ЗАСЛУГА....
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UBAVINA...KAFENCE ,DORUCEK....
imajte ubav den aj, jas na rabota .deneska 2 smena |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Biba moja jas ne se izboriv...nego... stanot mi e taka podelen shto...vo delot so spalnite beshe kompjuterot...pa jas kako ranobudnica...a kasnolegnuvacnica... go koristev terminot koga deckite se vo grad... ili spijat... pa si pushev...pa kafe... telefon... i vecito doma imav "sudir na svetovite"... napravija koalicija 3:1 i ...sega site sme zadovolni....za vreme na vikendite tie spijat... mazot mi te do pazar...te do mesara... jas kujna-trpezarija.... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj мене има напредок во преговорите...еден компјутер-тројца кандидати за него...сега нешто се спомнува уште еден компјутер за мир во куќа
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...neeee se lazete ushte eden kompjuter... ushte pogolemi "partiski previranja", "novi koalicii"...isprobana rabota... i so kompjuteri.. i so televizori... i so mobilni... prashaj me koj mi se vo "zboruvaj za denar/ minuta" i ednata i drugata devojka goamiti snajki... im rekov deka ke izlezam na TV da kazam za ova ako ne mi ostavat barem malku od kreditot za mene...a oni na toa... aj mala sedni si na kompjuter... pishi si im na tvoite rezonatori.... Изменето од mamamd - 05.Април.2008 во 11:48 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека и јас како тебе пак ќе чекам редот да ми дојде...знаеш,мамо,ја и тато мораме да ја поминеме оваа стаза,мораме да стигнеме до следното ниво...уф,каква си,зошто не одиш да си ја дочиташ книгата?
И,како сега да продолжиш со мудрувањата на форумот кога двајца ти висат над глава и трепкаат со очињата онака молежливо и со нетрпение ... А тек среќата на фацичките кога ќе им ја видам откога ќе станам... Вакви се |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пријатно саботно попладне .............
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блашке ле моме убаво што е ова месишта насреде пост!!!!
Па ти бе кризираш за месо,а?И маж ми лани го држеше цел пост ама последните денови кризираше како наркоман-ама за мевце.А јас месо не сакам и онака,ама без јогуртче...јајце...мајонез...е не можам...не...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па и јас не го сакам баш многу....само по малку...
а сега ...плакнам очи............... ...
|
|
Hero
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra vecer, prijatna sabotna vecer...., ama so kolbasite i pivo odi...
eeeeeeee, na zdravjeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас да го спремам кафенцето ,мамамд кај да е ќе се разбуди...да не ме прозива после....еве и благичко....
е па...ај на кафе...еве и херо стигнала,гледам...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АЈДЕ ДАЛИ ЗНАЕШ ПАМЕТИШ МИЛИЦЕ mane: D Cm D D Gm АЈДЕ ДАЛИ ЗНАЕШ ПАМЕТИШ МИЛИЦЕ Cm Gm Cm D КОГА СИ БЕВМЕ МАЛЕЧКИ ДЕЕЕЈ Cm Gm Cm КОГА СИ БЕВМЕ МАЛЕЧКИ МИЛИЦЕ Cm Gm Cm D АЈ КОГА СЕ ДВАЈЦАТА ЉУБЕВМЕ АЈ КОГА СЕ ДВАЈЦАТА ЉУБЕВМЕ МИЛИЦЕ ВО ЧИЧОВОТО ГРАДИНЧЕ ДЕЕЕЈ ВО ЧИЧОВОТО ГРАДИНЧЕ МИЛИЦЕ АЈ КАЈ ШАРЕНИТЕ ЦВЕЌИЊА АЈ КАЈ ШАРЕНИТЕ ЦВЕЌИЊА МИЛИЦЕ ТРЕНДАФИЛ ЦВЕЌЕ ЦУТЕШЕ ДЕЕЕЈ ТРЕНДАФИЛ ЦВЕЌЕ ЦУТЕШЕ МИЛИЦЕ АЈ НА ГРАДИТЕ ТИ ПАЃАШЕ АЈ НА ГРАДИТЕ ТИ ПАЃАШЕ МИЛИЦЕ ТИ НА СКУТОТ МИ СПИЕШЕ ДЕЕЕЈ ТИ НА СКУТОТ МИ СПИЕШЕ МИЛИЦЕ АЈ ТОГАШ ТИ ЛИЦЕ ЦЕЛУВАВ АЈ ТОГАШ ТИ ЛИЦЕ ЦЕЛУВАВ МИЛИЦЕ ЛИЦЕ ТИ БЕШЕ СПОКНАТО ДЕЕЕЈ ЛИЦЕ ТИ БЕШЕ СПОНКАТО МИЛИЦЕ АЈ НА СРЦЕ ОГАН ТИ ГОРЕШЕ АЈ НА СРЦЕ ОГАН ТИ ГОРЕШЕ МИЛИЦЕ ТИ МЕНЕ ЖАЛНО МЕ ГЛЕДАШЕ ДЕЕЕЈ ТИ МЕНЕ ЖАЛНО МЕ ГЛЕДАШЕ МИЛИЦЕ АЈ ОД ОЧИ СОЛЗИ РОНЕШЕ. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDRAVO REZONATORIIIIIIIII .... POZDRAV SO EDNA UBAVA PESNA ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 324325326327328 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |