IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 324325326327328 717>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 11:14

ЕВЕ НЕШТО И ОД МЕНЕ...ДОДУША НЕЕ НЕШТО
                  НАРОЧИТО...ОБИЧНИ ЖЕЛЕ БОМБОНИ....АМА
                  АЈДЕ ДА НЕ БИДАМ САМО ЈАС БЕЗ ЗАСЛУГА....трепкање  намигнување
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 11:18
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеUBAVINA...KAFENCE ,DORUCEK....големо%20гушкањеголемо%20гушкање

imajte ubav den
aj, jas na rabota .deneska 2 smena

големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 11:21
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

еееее,мамамд,ја никако да се изборам за компјутер у дневна

...Biba moja jas ne se izboriv...nego... stanot mi e taka podelen shto...vo delot so spalnite beshe kompjuterot...pa jas kako ranobudnica...a kasnolegnuvacnica... go koristev terminot koga deckite se vo grad... ili spijat... pa si pushev...pa kafe... telefon... i vecito doma imav "sudir na svetovite"... napravija koalicija 3:1 i ...sega site sme zadovolni....za vreme na vikendite  tie spijat... mazot mi te do pazar...te do mesara... jas kujna-trpezarija....
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 11:42
Kaj мене има напредок во преговорите...еден компјутер-тројца кандидати за него...сега нешто се спомнува уште еден компјутер за мир во куќа
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 11:46
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Kaj мене има напредок во преговорите...еден компјутер-тројца кандидати за него...сега нешто се спомнува уште еден компјутер за мир во куќа

...neeee se lazete ushte eden kompjuter... ushte pogolemi "partiski previranja", "novi koalicii"...isprobana rabota... i so kompjuteri.. i so televizori... i so mobilni... prashaj me koj mi se vo "zboruvaj za denar/ minuta" i ednata i drugata devojka goamiti snajki... im rekov deka ke izlezam na TV da kazam za ova ako ne mi ostavat barem malku od kreditot za mene...a oni na toa... aj mala sedni si na kompjuter... pishi si im na tvoite rezonatori....

Изменето од mamamd - 05.Април.2008 во 11:48
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 11:53
Знам дека и јас како тебе пак ќе чекам редот да ми дојде...знаеш,мамо,ја и тато мораме да ја поминеме оваа стаза,мораме да стигнеме до следното ниво...уф,каква си,зошто не одиш да си ја дочиташ книгата?
И,како сега да продолжиш со мудрувањата на форумот кога двајца ти висат над глава и трепкаат со очињата онака молежливо и со нетрпение ...
А тек среќата на фацичките кога ќе им ја видам откога ќе станам...
Вакви се
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 17:47
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 17:48

Пријатно саботно попладне .............големо%20гушкање
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 18:08
Блашке ле моме убавоизненадување што е ова месишта насреде пост!!!!
Па ти бе кризираш за месо,а?И маж ми лани го држеше цел пост ама последните денови кризираше како наркоман-ама за мевце.А јас месо не сакам и онака,ама без јогуртче...јајце...мајонез...е не можам...не...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 18:14

голема%20насмевкаголема%20насмевка Па и јас не го сакам баш многу....само по малку...
             а сега ...плакнам очи...............смеење смеење...
Кон врв
Hero Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Поени: 427
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hero Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 18:15
dobra vecer, prijatna sabotna vecer...., ama so kolbasite i pivo odi...

eeeeeeee, na zdravjeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Hero

Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 18:22
јас да го спремам кафенцето ,мамамд кај да е ќе се разбуди...да не ме прозива после....еве и благичко....
е па...ај на кафе...еве и херо стигнала,гледам...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 19:26

АЈДЕ ДАЛИ ЗНАЕШ ПАМЕТИШ МИЛИЦЕ

mane: D Cm D

D                      Gm
АЈДЕ ДАЛИ ЗНАЕШ ПАМЕТИШ МИЛИЦЕ
Cm            Gm      Cm D
КОГА СИ БЕВМЕ МАЛЕЧКИ ДЕЕЕЈ
Cm            Gm      Cm
КОГА СИ БЕВМЕ МАЛЕЧКИ МИЛИЦЕ
Cm          Gm      Cm   D
АЈ КОГА СЕ ДВАЈЦАТА ЉУБЕВМЕ

АЈ КОГА СЕ ДВАЈЦАТА ЉУБЕВМЕ МИЛИЦЕ
ВО ЧИЧОВОТО ГРАДИНЧЕ ДЕЕЕЈ
ВО ЧИЧОВОТО ГРАДИНЧЕ МИЛИЦЕ
АЈ КАЈ ШАРЕНИТЕ ЦВЕЌИЊА

АЈ КАЈ ШАРЕНИТЕ ЦВЕЌИЊА МИЛИЦЕ
ТРЕНДАФИЛ ЦВЕЌЕ ЦУТЕШЕ ДЕЕЕЈ
ТРЕНДАФИЛ ЦВЕЌЕ ЦУТЕШЕ МИЛИЦЕ
АЈ НА ГРАДИТЕ ТИ ПАЃАШЕ

АЈ НА ГРАДИТЕ ТИ ПАЃАШЕ МИЛИЦЕ
ТИ НА СКУТОТ МИ СПИЕШЕ ДЕЕЕЈ
ТИ НА СКУТОТ МИ СПИЕШЕ МИЛИЦЕ
АЈ ТОГАШ ТИ ЛИЦЕ ЦЕЛУВАВ

АЈ ТОГАШ ТИ ЛИЦЕ ЦЕЛУВАВ МИЛИЦЕ
ЛИЦЕ ТИ БЕШЕ СПОКНАТО ДЕЕЕЈ
ЛИЦЕ ТИ БЕШЕ СПОНКАТО МИЛИЦЕ
АЈ НА СРЦЕ ОГАН ТИ ГОРЕШЕ

АЈ НА СРЦЕ ОГАН ТИ ГОРЕШЕ МИЛИЦЕ
ТИ МЕНЕ ЖАЛНО МЕ ГЛЕДАШЕ ДЕЕЕЈ
ТИ МЕНЕ ЖАЛНО МЕ ГЛЕДАШЕ МИЛИЦЕ
АЈ ОД ОЧИ СОЛЗИ РОНЕШЕ.

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 19:27

ZDRAVO REZONATORIIIIIIIII ....

POZDRAV SO EDNA UBAVA PESNA ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 324325326327328 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.