![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 324325326327328 566> |
Автор | ||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
pivce... pivce... pa mrzosuvanje pa pa odnovo....
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
denes...ama glup den....
![]() |
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
денес кој ќе патува по жешкото
![]() |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Денес толку се изморив што ме можам да мрднам.
Има време. До вечер треба да одам уште еднаш до работа ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
денес се изнапоздравив
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Денес сум одлучила да сум елегантна и да се облечам ко женско.
Дури и ноктите бордо ги излакирав. Елеганција во движење. Како да не! ![]() ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
![]() инаку до сега ко машко се облекваше ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Denes vidov vakva edna
![]() |
||
![]() |
||
moni34 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 559 |
|
denes mi e tapa den
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Денес одам за Златибоооор....Па пааа
![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
|
Денес ми останува (пред да почнам со друго) да и посакам СРЕЌЕН ПАТ пс,,почекај 11 секунди , гледај го пунтото..па после слушај и гледај ![]() Zlatibore pitaj Taru - pesma / song ПС Зимај нешо зимско,,да не смрзеш ![]() И поздрави ги само кажи -Поздрав од оне Цинцарке из Македоније која вам је појела све што се може јести ![]() Изменето од mamamd - 01.Август.2010 во 09:16 |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
Денес
ми е доволно што знам дека некои луѓе постојат. ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 324325326327328 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |