IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 323324325326327 717>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 22:36
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

... eve Blashke ushte edno moe omileno...edno shishe salca (ako nemash domashno moze i tomato ama malku razblazeno so vodicka... sitno seckan praz... sitno seckani maslinki, sitno seckan magdonos...sol po vkus...... ova e samo ako ne бакнеж... ili se jade vo par...
...marko...kazi i go ona so tolceno gravce... so podpecena suva piperka... pa meleno nanence....mmmm...mmm...

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  МАМАМД....АБЕ ЛИГИ МИ ПРОТЕКОА...М..М...М...М..
САМО НЕ СТАВАЈ МЕСО И СЕ Е ПО МОЈ ВКУС

... ma kakvo meso...samo malku kremenadli... ili svinski rebra...ama posebno peceni... i taka malku podmackani so senf... nikako meshano...koj saka posno...koj saka mrsno... a moze taka i paflak... na sitni parcinja... i otkako ke se isprzi se tura salcata... znam deka ne sum fer...ama neshto mi se budat spomeni....
...izvini blashke ... mi letnaa zborovite...црвенеењецрвенеењецрвенеење

Изменето од mamamd - 04.Април.2008 во 22:37
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 22:43
...eve odma se koregirav... dorendaj morkov...malku rokvica... mlado kromidze....posipaj so sitna bukova sol...i limonov sok... ubavo odi so orivceto...

...zaboraviv da ti kazam... so ova odi naforicka...malku podpecena vo rerna... so bukova sol...bez nishto...mnogu ubavo krcka... eve sega jas pravam... i bidejki nema бакнеж stavi vodicka vo edna dlaboka cinija...malku lukce sitno iseckano... sol...ocet ili limonov sok... kiselost po vkus ... malku sheker ( ramno malo lazice) i makaj od naforata..ako sakash vnatre izdrobi podpecena luta piperka (jas duri ja podgoruvam).... i dosta vi se recepti...gledate deka marko zamina...otide da pravi od makaloto...

Изменето од mamamd - 04.Април.2008 во 22:48
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 22:54

Мамамд.......прекрасна си....блазе си им на твоите идни снашки...
       ем  бебиситерка ем  одлична домаќинка....што би посакале
      повеќе...........голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка                  големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 23:07
Originally posted by blashka blashka напиша:

Мамамд.......прекрасна си....блазе си им на твоите идни снашки...
       ем  бебиситерка ем  одлична домаќинка....што би посакале
      повеќе...........голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка                  големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање

...pretpostavuvam... da ziveam na istok...ako tie se na zapad...ili na jug ako tie se na sever...se sheguvam... sigurna sum...odnosno se nadevam...deka nema da baram da dignat dva prsta... i deka nema da im naogam greshki...ama mojata poludebelka polovina rece deka za sekoj slucaj ke mi zalepi od shirokata  traka preku usta... em ke me depilira..em ke me zakuti...
Кон врв
Hero Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Поени: 427
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hero Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 23:22
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by blashka blashka напиша:

мамамд во петок гравче се вари..............
                                             побрзо и полесно за требење....намигнување

а сега би ве замолила да ми кажете некој

рецепт....за посно ама вкусно.........

без зејтин.....ќе може ли ???   голема%20насмевка   голема%20насмевка

... e moja blashke ... tvoja mamamd stana nevernik... grav vari vo ponedelnik... oti vo petok se odi vo grad... inaku mamamd za sebe si vari suvi piperki so kompirce... tolcenko...pa edna raka orevi... moze ama ne mora... pa sitno iseckan praz... pa malku seckani maslinki...pa tek koga se vezenki...malku lutki... a kako zamena za sirenje moze i ona posniot rastitelen kashkaval... nalikuva na zdenka......rushke ... milo turi ushte eden stol...

dobra vecer... prijatana vecer...

za posen recept... baba mi pravese posno

TAVA ORIZ
AMA SO PRAZ..., I SUVI PIPERKI I DOMATI, MA PRSTI DA IZLIZESHHHHHH

SE ISTO..., KAKAO ZA TAVA ORIZ, PRZIS PRAZ, STAVAS ORIZ, PA RENDANI DOMATI, PA PRIZ , PA ORIZ, VOD ( 1:3; ili 1/4), TOA ZACINI ZNAESH, PA NA KRAJOT 2-3 SUVI PIPERKI....
mmmmmmmmmmmmm
Hero

Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 10:46

...dodeka stanat drugite...ti blashke kasni malku...eve i za mene edna porcija pojadok... kafeto go ispiv...od noga... ke stane angelceto ke svari ushte po edno... i ako ne ti se dopadne..tresni ja cinijata od zemja... ne se krshi... imam vakvi kup...vo Tineks gi davaa...od mienje se izbrishaa cvetcinjata...

Изменето од mamamd - 05.Април.2008 во 10:50
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 10:54

Добар ден....  големо%20гушкање
  само што си каснав малку ..пченка и морков... мамамд...
  а ова  твојава салата ќе ја оставам за ручек....
  сега ќе си сварам какао...и ќе видам што се случувало
  овде....но нешто Марко  го нема...збунетост
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 10:54
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеDOBRO UTROголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 10:56
aj po edno posno kafe...nema ni sheker...rushke eve i za tebe

Изменето од mamamd - 05.Април.2008 во 10:56
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 10:57

Добро утро за поспаните резонатори,а за тие што не се добар ден и убав ден.

МММММ,колку го сакам саботните утра кога јас станувам од спиење,а масата веќе наместена за доручек
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 11:01

Мамамд и Биба ...вие многу вредни утрово...
  јас и Рушка малку како поспани...се на готово ....намигнување големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 11:07
...ubavo e koga covek ima vo sebe samokritika...  na vremeto...koga decata mi go prefrlija kompjuterot vo trpezarija mnogu se nalutiv... a sega go vidov lezetot... tie spijat...jas si gotvam...pa na kompjuter...pa pak kujna... pa cigarce...kafence...mir vo kuka...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 11:08
Не,не блашке... заслужив вчера
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 11:09
еееее,мамамд,ја никако да се изборам за компјутер у дневна
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 323324325326327 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,578 секунди.