|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 323324325326327 717> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... ma kakvo meso...samo malku kremenadli... ili svinski rebra...ama posebno peceni... i taka malku podmackani so senf... nikako meshano...koj saka posno...koj saka mrsno... a moze taka i paflak... na sitni parcinja... i otkako ke se isprzi se tura salcata... znam deka ne sum fer...ama neshto mi se budat spomeni.... ...izvini blashke ... mi letnaa zborovite... Изменето од mamamd - 04.Април.2008 во 22:37 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...eve odma se koregirav... dorendaj morkov...malku rokvica... mlado kromidze....posipaj so sitna bukova sol...i limonov sok... ubavo odi so orivceto...
...zaboraviv da ti kazam... so ova odi naforicka...malku podpecena vo rerna... so bukova sol...bez nishto...mnogu ubavo krcka... eve sega jas pravam... i bidejki nema stavi vodicka vo edna dlaboka cinija...malku lukce sitno iseckano... sol...ocet ili limonov sok... kiselost po vkus ... malku sheker ( ramno malo lazice) i makaj od naforata..ako sakash vnatre izdrobi podpecena luta piperka (jas duri ja podgoruvam).... i dosta vi se recepti...gledate deka marko zamina...otide da pravi od makaloto... Изменето од mamamd - 04.Април.2008 во 22:48 |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мамамд.......прекрасна си....блазе си им на твоите идни снашки...
ем бебиситерка ем одлична домаќинка....што би посакале
повеќе...........
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pretpostavuvam... da ziveam na istok...ako tie se na zapad...ili na jug ako tie se na sever...se sheguvam... sigurna sum...odnosno se nadevam...deka nema da baram da dignat dva prsta... i deka nema da im naogam greshki...ama mojata poludebelka polovina rece deka za sekoj slucaj ke mi zalepi od shirokata traka preku usta... em ke me depilira..em ke me zakuti... |
||
Hero
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobra vecer... prijatana vecer... za posen recept... baba mi pravese posno TAVA ORIZ AMA SO PRAZ..., I SUVI PIPERKI I DOMATI, MA PRSTI DA IZLIZESHHHHHH SE ISTO..., KAKAO ZA TAVA ORIZ, PRZIS PRAZ, STAVAS ORIZ, PA RENDANI DOMATI, PA PRIZ , PA ORIZ, VOD ( 1:3; ili 1/4), TOA ZACINI ZNAESH, PA NA KRAJOT 2-3 SUVI PIPERKI.... mmmmmmmmmmmmm |
||
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...dodeka stanat drugite...ti blashke kasni malku...eve i za mene edna porcija pojadok... kafeto go ispiv...od noga... ke stane angelceto ke svari ushte po edno... i ako ne ti se dopadne..tresni ja cinijata od zemja... ne se krshi... imam vakvi kup...vo Tineks gi davaa...od mienje se izbrishaa cvetcinjata... Изменето од mamamd - 05.Април.2008 во 10:50 |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добар ден....
само што си каснав малку ..пченка и морков... мамамд...
а ова твојава салата ќе ја оставам за ручек....
сега ќе си сварам какао...и ќе видам што се случувало
овде....но нешто Марко го нема...
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DOBRO UTRO
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj po edno posno kafe...nema ni sheker...rushke eve i za tebe
Изменето од mamamd - 05.Април.2008 во 10:56 |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро утро за поспаните резонатори,а за тие што не се добар ден и убав ден. МММММ,колку го сакам саботните утра кога јас станувам од спиење,а масата веќе наместена за доручек |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мамамд и Биба ...вие многу вредни утрово...
јас и Рушка малку како поспани...се на готово ....
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ubavo e koga covek ima vo sebe samokritika... na vremeto...koga decata mi go prefrlija kompjuterot vo trpezarija mnogu se nalutiv... a sega go vidov lezetot... tie spijat...jas si gotvam...pa na kompjuter...pa pak kujna... pa cigarce...kafence...mir vo kuka...
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не,не блашке... заслужив вчера
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еееее,мамамд,ја никако да се изборам за компјутер у дневна
|
||
Внеси реплика | страница <1 323324325326327 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |