|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 323324325326327 339> |
Автор | |
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мил мој Да Бе, после ваква песна не ми преостанува ништо друго освен да си легнам и да мечтаам ...
... така да имај пријатна вечер Изменето од Sunny - 07.Август.2010 во 01:55 |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како си легнаааааав...кој поглед го има...не мрдам |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи и клучот ми го крадете
Ам креветчето е големо само за мене , гледам две ружи две фотејли , двр чаши покрај коњакот си ја спремила... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти додека се освестиш
Цвеќето ми го даде еден шпанец покрај плажата, па решив да го поканам на коњак. Рече дека нема да ме одбие и ќе дојде за саат време, па викам да подзачистам во собата ...го спремив коњакот...има и мраз ...само треба...малку да ме излади |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa smee li da odbie pri taa reputacija
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е да беееееее |
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи....се чека шпанецот ?
|
|
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne e nekoj koker shpaniolec
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да беее дојди баба да те оправи
шпанецот не дојде, дојде некој друг... ..и морав да ја напуштам собата ... ... затоа секогаш постои...утре |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека и реков да не пушта никој внатре .... сеа пред врата ли да спијам
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 323324325326327 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |