![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 323324325326327 625> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VE cekam siTE na kafe
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ТеБЕ ти се варело многу кафе а Калинче..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Бев МНогу поспана денес
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
MNogu mi se varese kafe Natalija,ama NIkoj ne mi praese drustvo.....
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
НишТО де, еве стави сега...
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ТОА го викам и јас.. чекаме кафе
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
О аКО не ја ќе ставам
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
КОЈ е толку расположен за варење кафе,нека стави + уште едно и за мене
![]() |
|
![]() |
|
OjdOV, eve sega...
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
ОвДЕ ќе го донесеш кафето,или во бар?
|
|
![]() |
|
ДенЕС во бар.
|
|
![]() |
|
ЕспреСО или турско има денес на менито?
|
|
![]() |
|
СокЧЕ да не сакаш со кафето?
|
|
![]() |
|
ЧекАВ да ме понудиш
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 323324325326327 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |