|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 322323324325326 717> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas sum tuka ... zabelezuvate deka ne zabelezuvate ... jas ve vardam .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Te molam ne navreduvaj... jas ne sum tolku losha domakinka... dosega bev Pepelashka... koga mi se zafikari cinijata so oriz... eeee cela kujna polna... abe belo...belo... ko sneg.... dosega sreduvav... pa nov oriz da istre*am... eeee a rekov ke spijam... sega definitivno odam... na rezonancia so mojata mila spalna...i ke go cekam princot... da mu kazam za orizot.... ..marko... a ti da ne imash uroklivi oci?... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мамамд во петок гравче се вари..............
побрзо и полесно за требење....
а сега би ве замолила да ми кажете некој
рецепт....за посно ама вкусно.........
без зејтин.....ќе може ли ???
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posle naporen den ajde vo priroda
Ubavo e zajdisonceto. |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... e moja blashke ... tvoja mamamd stana nevernik... grav vari vo ponedelnik... oti vo petok se odi vo grad... inaku mamamd za sebe si vari suvi piperki so kompirce... tolcenko...pa edna raka orevi... moze ama ne mora... pa sitno iseckan praz... pa malku seckani maslinki...pa tek koga se vezenki...malku lutki... a kako zamena za sirenje moze i ona posniot rastitelen kashkaval... nalikuva na zdenka... ...rushke ... milo turi ushte eden stol... Изменето од mamamd - 04.Април.2008 во 21:31 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmmmmmmmmmmmmm ... m m m .... mamamd ... mnogu e vkusno toa ... DOBRA VECHEEEEEEEEEEEEEEEER ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... e moja blashke ... tvoja mamamd stana nevernik... grav vari vo ponedelnik... oti vo petok se odi vo grad... inaku mamamd za sebe si vari suvi piperki so kompirce... tolcenko...pa edna raka orevi... moze ama ne mora... pa sitno iseckan praz... pa malku seckani maslinki...pa tek koga se vezenki...malku lutki... a kako zamena za sirenje moze i ona posniot rastitelen kashkaval... nalikuva na zdenka... ...rushke ... milo turi ushte eden stol... .........................................................................................................................
и јас не сум баш некој верник...си почитувам вера и традиција
ама со господ и црквата немам баш некои блиски врски...
а ова постов го држам веќе шеста година...повеќе ради прочистување на организмот...и поради здравје секако...цела зима
се јади калорична и силна храна па сега е моментот...убав е рецептот ама не можам ни орев ни кашкавал ...ништо од тоа дури
ни кај што има растителна маст...ова е исклучиво само на варен компир ориз некакви комбинации од зеленчук...ама варени само на вода и сол....малку блуткаво...ама тоа е ...сега сум некаде на средина...ќе издржам......ептен сум упорна....
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... eve Blashke ushte edno moe omileno...edno shishe salca (ako nemash domashno moze i tomato ama malku razblazeno so vodicka... sitno seckan praz... sitno seckani maslinki, sitno seckan magdonos...sol po vkus...... ova e samo ako ne ... ili se jade vo par...
...marko...kazi i go ona so tolceno gravce... so podpecena suva piperka... pa meleno nanence....mmmm...mmm... |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... blashke... jas zejtin i taka slabo koristam...gotvam zelencuk na parea (vo sipot na Zepter)brokuli...prokel...morkovi... znaesh onaka za desert... a orevi ne morash... cuvaj gi za baklava... jas vo ovie stavam i praz i mlado kromidce... a za orizot... recepta od baba mi solen sutlijash se davam... vo voda varish oriz so sol znaesh soodnos eden na tri, pa posle i vo toa mozesh seckan zelencuk... rokvica... kromidce... aj ligi mi potekoa odam neshto da zdavolkam...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлично......нема ....мамамд...ми даде идеја...
ти благодарам..........знаеш веќе по малку
ми е монотоно па советиве ми се и те како " добредојдени"...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...shto...kakvo monotono... sega mamamd ke mi te raspolozi so nekolku bisercinja... od ucilnicata na IV 1...
..aj ve molam decinja.. pa ne ste tuka da se tepate... sepak vi se drugarcinja... so site oddelenija treba da se druzime... a edno gavolce: Eeee nastavnicke ... ne znaete vie kakvi pedercinja se... samo se silat a posle placat ko p.... Lele... od kade ovie izrazi... pa neli se dogovorivme deka vakvi izrazi nema da koristime vo nashe oddelenie....Izvinete nastavnicke...ama ne se za nashe oddelenie... za IV 2 se... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАМАМД....АБЕ ЛИГИ МИ ПРОТЕКОА...М..М...М...М..
САМО НЕ СТАВАЈ МЕСО И СЕ Е ПО МОЈ ВКУС
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aнгелина не спомнувај месо...веќе еден месец не сум пробала...
а би сакала барем малку........ само малку...
|
|
Внеси реплика | страница <1 322323324325326 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |