|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 137> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cek bre cistam so pravosmukalka, treba i da jadam i imam eden kup sadovi da izmijam, auuu pa treba i da peraam...
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleee, a da te zemam za maz
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne gi zbunuvaj lugeto, mislat svarno ne sme zemeni
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hello
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj mor ...kidna od skolo ?
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbenetttttttt druze za 1 saat sum u skolo
inace kako si deneska druze?
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve se raspravam so zena mi Apce...u prvo vreme ubavo si brkav zenski niz forum, ama sega stana ljubomorna i ona se ukluci za da me pazi da ne napraam nekoja belja......bez jadenje me ostava samo da procita dali i se pustam na nekoja
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa......,zbunet druze razveduj se so apce ok???! |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi vika deka ke me koli na spienje i ke me frli na kucinjata, ako pomislam da se razveduvam
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zbunet ubi ja i gotovo! |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima crn pojas karate
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Друже збунет ја имам 9 - и дан карате црн појас, можам да ја скршам
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bolje gusni ja oti mnogu e jaka
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako da ti kazam Tanja kolkav kopnez lezi vo mene...kako planina?...kako vulkan ?...kako nesto sto mi ja raskinuva utrobata, tesko kako kamen, slatko kako med ?...ne, Tanja, opisot e vo pogornite astralni sveri, a vo mene nema takva mok sto takva slika moze da ti pretstavi...o, da, mozam da ti se izligavam deka te sakam, sto i pravam, no cuvstvuvam kako da pravam grev so takvi suvoparni izlivi so cel da ja namalam tvojata svetlina so koja zracis, o, da, mozam da te namalam, no podsvesta ke me raskine i razori na najsitni parcinja i ke mozam slobodno da se dvizam megu maloumnata tolpa koja da ja prifatam ne sakam iako plakam debela cena za taa moja drskost...no, kako i vo sekoj film koj se gubi vo prikaznata se vmetnuva cudo koe ke go napravi podnosliv za tie sto go plakaat so svoite zivoti polni so nadez... e tuka doagam do tebe...cudoto se stvori...imam samo edna sansa da bidam sreken...grcevito se drzam za tebe so mojot stisok omlitaven od cekanja i otrovi na pogresni mesta i vreminja prostuvajki se od nadezta koja go imala tvojot lik sto ne umeev da ja protolkuvam do sega...seto toa me napravi nedostoen i valkan i sto me goni da bidam uplasen deka ke te razocaram zosto ne umeam da mi bide dobro...odam na prsti, da ne go razbudam zverot vo mene koj mrda nasetuvajki go tvojot misris i si ja obliznva muckata...a ja se obiduvam da ti kazam, deka dokolku se razbudi, nikogas nema te pusti od negovata pestera zosto ne znae da gubi, nitu znae da se povlece...
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |