![]() |
|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 137> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cek bre cistam so pravosmukalka, treba i da jadam i imam eden kup sadovi da izmijam, auuu pa treba i da peraam...
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne gi zbunuvaj lugeto, mislat svarno ne sme zemeni
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Hello
![]() |
|
![]() |
|
Kaj mor
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
zbenetttttttt
![]() inace kako si deneska druze?
|
|
![]() |
|
Eve se raspravam so zena mi Apce...u prvo vreme ubavo si brkav zenski niz forum, ama sega stana ljubomorna i ona se ukluci za da me pazi da ne napraam nekoja belja...
![]() |
|
![]() |
|
epa......,zbunet druze razveduj se so apce ok???! |
|
![]() |
|
Mi vika deka ke me koli na spienje i ke me frli na kucinjata, ako pomislam da se razveduvam
|
|
![]() |
|
a zbunet ubi ja i gotovo! |
|
![]() |
|
Ima crn pojas karate
|
|
![]() |
|
Друже збунет ја имам 9 - и дан карате црн појас, можам да ја скршам
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bolje gusni ja oti mnogu e jaka
![]() |
|
![]() |
|
Kako da ti kazam Tanja kolkav kopnez lezi vo mene...kako planina?...kako vulkan ?...kako nesto sto mi ja raskinuva utrobata, tesko kako kamen, slatko kako med ?...ne, Tanja, opisot e vo pogornite astralni sveri, a vo mene nema takva mok sto takva slika moze da ti pretstavi...o, da, mozam da ti se izligavam deka te sakam, sto i pravam, no cuvstvuvam kako da pravam grev so takvi suvoparni izlivi so cel da ja namalam tvojata svetlina so koja zracis, o, da, mozam da te namalam, no podsvesta ke me raskine i razori na najsitni parcinja i ke mozam slobodno da se dvizam megu maloumnata tolpa koja da ja prifatam ne sakam iako plakam debela cena za taa moja drskost...no, kako i vo sekoj film koj se gubi vo prikaznata se vmetnuva cudo koe ke go napravi podnosliv za tie sto go plakaat so svoite zivoti polni so nadez... e tuka doagam do tebe...cudoto se stvori...imam samo edna sansa da bidam sreken...grcevito se drzam za tebe so mojot stisok omlitaven od cekanja i otrovi na pogresni mesta i vreminja prostuvajki se od nadezta koja go imala tvojot lik sto ne umeev da ja protolkuvam do sega...seto toa me napravi nedostoen i valkan i sto me goni da bidam uplasen deka ke te razocaram zosto ne umeam da mi bide dobro...odam na prsti, da ne go razbudam zverot vo mene koj mrda nasetuvajki go tvojot misris i si ja obliznva muckata...a ja se obiduvam da ti kazam, deka dokolku se razbudi, nikogas nema te pusti od negovata pestera zosto ne znae da gubi, nitu znae da se povlece...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |