IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 137>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 12:02
Cek bre cistam so pravosmukalka, treba i da jadam i imam eden kup sadovi da izmijam, auuu pa treba i da peraam...
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 15:07
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Cek bre cistam so pravosmukalka, treba i da jadam i imam eden kup sadovi da izmijam, auuu pa treba i da peraam...

изненадување leleee, a da te zemam za mazтрепкање
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 02:08
Ne gi zbunuvaj lugeto, mislat svarno ne sme zemeni
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 10:48
Helloсреќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 11:00
Kaj mor големо%20гушкање ...kidna od skolo ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 11:03
zbenettttttttголемо%20гушкање druze za 1 saat sum u skolo

inace kako si deneska druze?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 11:10
Eve se raspravam so zena mi Apce...u prvo vreme ubavo si brkav zenski niz forum, ama sega stana ljubomorna i ona se ukluci za da me pazi da ne napraam nekoja belja...лутина...bez jadenje me ostava samo da procita dali i se pustam na nekoja 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 11:28

epa......,zbunet druze  razveduj se so apce ok???!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 11:36
Mi vika deka ke me koli na spienje i ke me frli na kucinjata, ako pomislam da se razveduvam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 11:37

a   zbunet ubi ja i gotovo!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 11:54
Ima crn pojas karate
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 11:57
Друже збунет ја имам 9 - и дан карате црн појас, можам да ја скршамизненадувањеплазењеплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 12:45
Bolje gusni ja oti mnogu e jaka   големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 19:54
Kako da ti kazam Tanja kolkav kopnez lezi vo mene...kako planina?...kako vulkan ?...kako nesto sto mi ja raskinuva utrobata, tesko kako kamen, slatko kako med ?...ne, Tanja, opisot e vo pogornite astralni sveri, a vo mene nema takva mok sto takva slika moze da ti pretstavi...o, da, mozam da ti se izligavam deka te sakam, sto i pravam, no cuvstvuvam kako da pravam grev so takvi suvoparni izlivi so cel da ja namalam tvojata svetlina so koja zracis, o, da, mozam da te namalam, no podsvesta ke me raskine i razori na najsitni parcinja i ke mozam slobodno da se dvizam megu maloumnata tolpa koja da ja prifatam ne sakam iako plakam debela cena za taa moja drskost...no, kako i vo sekoj film koj se gubi vo prikaznata se vmetnuva cudo koe ke go napravi podnosliv za tie sto go plakaat so svoite zivoti polni so nadez... e tuka doagam do tebe...cudoto se stvori...imam samo edna sansa da bidam sreken...grcevito se drzam za tebe so mojot stisok omlitaven od cekanja i otrovi na pogresni mesta i vreminja prostuvajki se od nadezta koja go imala tvojot lik sto ne umeev da ja protolkuvam do sega...seto toa me napravi nedostoen i valkan i sto me goni da bidam uplasen deka ke te razocaram zosto ne umeam da mi bide dobro...odam na prsti, da ne go razbudam zverot vo mene koj mrda nasetuvajki go tvojot misris i si ja obliznva muckata...a ja se obiduvam da ti kazam, deka dokolku se razbudi, nikogas nema te pusti od negovata pestera zosto ne znae da gubi, nitu znae da se povlece...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.