IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Принц на бел коњ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Принц на бел коњ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 40>
Автор
Порака
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 13:49
со ТДИ звучници и стерео копита голема%20насмевка
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
zverka_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2008
Поени: 6604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zverka_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 13:50
tooooo da se slusa nadaleku
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 14:39
Vidi gi curive ,go batalija princot ,pa se fatija za konjot
Кон врв
abnormalen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај abnormalen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 14:43
ма, не им е нив до коњот , туку само до неговата опрема!намигнување
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
Кон врв
zverka_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2008
Поени: 6604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zverka_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 18:01
abe kakov konj bog da cuva

na princot si mislime
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 20:36
princ tesko deka ke najdete...
ama konji...
kolku sakas...

Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 20:37
зошто таква недоверба во сопствениот пол?среќа
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 20:52
radi realnosta
princevi ne postojat, barem ne vo bliska blizina
zatoa konji ima
i toa
za teglenje
za trki
za parada
i veselinovci
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 20:58
Originally posted by pagane pagane напиша:

ne e za nedoverba...
tuku denes e tesko da bidesi konj...
zs e golema konk*rencija...
a ustvari...
...They shoot horses, don't they...????

Изменето од којсумјас - 31.Мај.2009 во 20:58
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 21:00
U edna situacija konj, u druga princ...
Pa gledajte poveke pa bidete u situacija na princovi...
DeepBlue
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 21:26
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Originally posted by pagane pagane напиша:

ne e za nedoverba...
tuku denes e tesko da bidesi konj...
zs e golema konk*rencija...
a ustvari...

I like  horsesсреќа
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 21:43

taka bilo, lets dance....tragedija e koga navistina lugjeto pomalku vredat od konjite

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 14:32
Koga ke prochitam bilo shto za "princ na bel konj", sekogash me potseka na edna vistinska prikazna za moja shkolska drugarka. мечтаење

Beshe edna ruzhna (bozhe mi prosti) ama tolku uobrazena i se nadvrednuvashe sebe si toa chudo edno. голема%20насмевка  Se druzhevme dosta...megutoa na site ni odeshe na nervi so takvoto nejzino odnesuvanje - pa ednash duri i brat mi vo lutina i reche "shto se zanesuvash ma....mislish nekoj princ na bel konj ke dojde i tebe ke zeme?" голема%20насмевка......Samo shto zavrshivme sredno....nejzinite i najdoa momak iz inostranstva da ja mazhat....i koga toa STVARNO....PRINC NA BEL MERCEDES (konj u moderno vreme) a plus toa dechkoto eden ubav...ubav...bozheee...lepota! голема%20насмевка  I site nie kaj se chudime...kaj si velime...aj mozhe si ima neshto shto vredi stvarno, shto nie ne mozheme da go vidime, ne? збунетост 

Jas go nachekav brat mi pa mu rekov "a be za gjabe i vadeshe muaebi na devojcheto glejsh stvarno si najde princ...na bel konj".  A toj mi veli; "ne i vadev jas muabeti za djabe, tuku ti za gjabe se archish so poklonite za svadbava...ke vidish deka za MESEC DENA KE JA VRATAT" голема%20насмевка

I bi.....za mesec dena ete ja vratija, prvin kobajagi na odmor, pa posle ispadna i za penzija. голема%20насмевка тага

Mozhe da se kazhe deka "se shto e ubavo kratko trae"....ama jas ke recham deka samo se shto e PRETERANO ubavo kratko trae. голема%20насмевка

A za brat mi shto da vi kazham....mi ja pukna glavava posle toa falejki se deka TOJ znael....газење%20од%20смеење

Ete taka vi kazhav edna kratka ama vistinska prikazna...za princot i beliot konj.......трепкање

Изменето од Popi - 01.Јуни.2009 во 15:11
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 23:40
не верувам во бајки, живеам во реалноста
и никогаш не сум го чекала принцот на бел коњ
бидејќи не постои таков, ниту некој што е приближно
сличен на принцсвиркање

Изменето од Schatzii - 07.Август.2010 во 23:41
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.