|
Принц на бел коњ? |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 40> |
Автор | ||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
со ТДИ звучници и стерео копита
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tooooo da se slusa nadaleku
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vidi gi curive ,go batalija princot ,pa se fatija za konjot
|
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма, не им е нив до коњот , туку само до неговата опрема!
|
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe kakov konj bog da cuva
na princot si mislime |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
princ tesko deka ke najdete...
ama konji... kolku sakas... |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто таква недоверба во сопствениот пол?
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
radi realnosta
princevi ne postojat, barem ne vo bliska blizina zatoa konji ima i toa za teglenje za trki za parada i veselinovci |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e za nedoverba... tuku denes e tesko da bidesi konj... zs e golema konk*rencija... a ustvari... ...They shoot horses, don't they...???? Изменето од којсумјас - 31.Мај.2009 во 20:58 |
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
U edna situacija konj, u druga princ...
Pa gledajte poveke pa bidete u situacija na princovi... |
||
DeepBlue
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I like horses |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...They shoot horses, don't they...????
taka bilo, lets dance....tragedija e koga navistina lugjeto pomalku vredat od konjite |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga ke prochitam bilo shto za "princ na bel konj", sekogash me potseka na edna vistinska prikazna za moja shkolska drugarka.
Beshe edna ruzhna (bozhe mi prosti) ama tolku uobrazena i se nadvrednuvashe sebe si toa chudo edno. Se druzhevme dosta...megutoa na site ni odeshe na nervi so takvoto nejzino odnesuvanje - pa ednash duri i brat mi vo lutina i reche "shto se zanesuvash ma....mislish nekoj princ na bel konj ke dojde i tebe ke zeme?" ......Samo shto zavrshivme sredno....nejzinite i najdoa momak iz inostranstva da ja mazhat....i koga toa STVARNO....PRINC NA BEL MERCEDES (konj u moderno vreme) a plus toa dechkoto eden ubav...ubav...bozheee...lepota! I site nie kaj se chudime...kaj si velime...aj mozhe si ima neshto shto vredi stvarno, shto nie ne mozheme da go vidime, ne?
Jas go nachekav brat mi pa mu rekov "a be za gjabe i vadeshe muaebi na devojcheto glejsh stvarno si najde princ...na bel konj". A toj mi veli; "ne i vadev jas muabeti za djabe, tuku ti za gjabe se archish so poklonite za svadbava...ke vidish deka za MESEC DENA KE JA VRATAT"
I bi.....za mesec dena ete ja vratija, prvin kobajagi na odmor, pa posle ispadna i za penzija.
Mozhe da se kazhe deka "se shto e ubavo kratko trae"....ama jas ke recham deka samo se shto e PRETERANO ubavo kratko trae.
A za brat mi shto da vi kazham....mi ja pukna glavava posle toa falejki se deka TOJ znael....
Ete taka vi kazhav edna kratka ama vistinska prikazna...za princot i beliot konj.......
Изменето од Popi - 01.Јуни.2009 во 15:11 |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не верувам во бајки, живеам во реалноста
и никогаш не сум го чекала принцот на бел коњ бидејќи не постои таков, ниту некој што е приближно сличен на принц Изменето од Schatzii - 07.Август.2010 во 23:41 |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Внеси реплика | страница <1 3031323334 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |