|
Каде сакате да патувате? |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 41> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve neshto interesno :
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Навистина интересно!
Брза,ако одиш...планирај ме и мене. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секаде сакам,само да се патува
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...samo , valjda ne patish od akrofobija,
..ne za drugo,
tuku, da ne me ispituvaat posle,
....da ne sum imal ,sluchajno,neshto ,...protiv tebe!
|
||
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неее...имам и јас фобија од друг тип,ама обожавам поглед од високо. Немај гајле,безбедно е во однос на акрофобија. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja bi nekade na planina....malku izolacija od civilizacija
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
revoltirana
Нов член Регистриран: 12.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eh imam cela lista...pocnuvajki od Evropava, ima gradovi koi ne sum gi posetila...potoa odam preku Singapur i Kuala Lumpur pa Maleziskite ostrovi...negde Indija moze ...pa Sidnej i Brisbane...nakarj Juzna amerika poveke :)))
itn itn itn imam samo mal problem???? MONEY MONEY ....must be funny...in the rich men world.... |
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На Малдиви
Баш моментално сум во посета на една другарка албанка и ми покажува слики од сестра и која се верила со еден американец и заедно биле 2 недели на малдивите Лелееееееееееееее господе колку се убави сликите, не знам дали ќе ми дозволи да ставам некоја на форумот , ќе мора некако да ја замолам ,ама признавам дека и љубоморам многу Кога ќе ме носи мојов дечко мене на Малдивите бе ??? брееее, ќе мора да фатам американец |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Цццц...па да ми останеш таму...а дадо? Не те пуштам Јас би...во Москва за Нова Година...би изгледало нешто...вака |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ааааааааааааааа дадо, нема да останам , само да ми помине меракот со свои очи да видам и толку Ехххххххххх Москва ............... Јас ова година се заинатив за Барселона и за нова година планирам таму со дечко ми. Па немам трпение веќе, чекам да поминат деновите |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zarem i dechko fati?!...auuu, princeso,
a be ...koj toa mi te..."smutil"
|
||
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ауу дадооо....пази што правиш..ќе го крка дечко ти од брза Тукууу..викаш Барселона а ? Па кога ја загледав сликава..интересно ми се виде |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
shako
Нов член Регистриран: 30.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prijatelkeeeee fati si 1 decko ili za sekoj slucaj fati si 2 komada , od site mesta so sakas da si gi posetis
Изменето од shako - 03.Ноември.2010 во 07:35 |
||
Внеси реплика | страница <1 3031323334 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |