![]() |
|
МАКЕДОНИЈА...и се е можно!? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 63> |
Автор | ||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Секако ...дека приватните работи на некој званичен преставник се преокупација само на ЖОЛТИОТ ПЕЧАТ таму...а и ваму...но ПОВОДОТ е ДРУГ..во суштина..
Секој..за да си го „продаде„ она до што дошол..начинот е само ним познат.
![]() А Министрерството си има ...најверојатно свој делокруг на обврски..кога званичен преставник ќе (му) стане „предмнет„ на ЖОЛТИОТ ПЕЧАТ таму...каде што не преставува ..во случајов ЛОШО.
![]() ![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
За жал- непријатели се самите “актери“ кои се платени да не дозволат исмевање, а не да ја изложуваат на исмевање со своите непромислени постапки. И незнам колку е во прашање жолта штампа, кога и премиерот дава изјава околу случајот ![]() - „Министерството за надворешни работи си има сопствени процедури за овие работи и тие го следат случајот“- изјави премиерот Груевски. |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
навистина ли си толку преокупиран само со два-три сопствени става и мораш да ги верглаш кај стигнеш? |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Јас и не знаев дека.... некого (и овде) го интересира(ло) моето мислење...за „скандалов„..наметнат и „жвакан„ од домашниот ЖОЛТ ПЕЧАТ??
![]() И ако сум ја разбрал работата арно ....се е ова користење на тоа што кажува ист таков ЖОЛТ ПЕЧАТ секако австралиски...и домашните (и утепаните) од последниот ГАФ на Зајкото Кук*рајковски од Струмица.....кога ги ДЛАБОКО доЗАКОПА со изјавите (од глупави се поглупави)...за еден сериозен политичар...за каков се обидуваше да наметне слика..
![]() Само ...на крајот жалам искрено..дека нашата Македонија ПОВТОРНО ќе биде исмевана од нашите непријатели...кога чуството за припадност е (кај некои особено) ЗАНАВЕК ИЗБРИШАНО...
![]() Изменето од novace - 03.Јануари.2011 во 23:10 |
||
|
||
![]() |
||
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
|
Па можеби ти требаше да и нацрташ на женаму на амбасадорот( не на швалерката) и да и кажеш: _ Шо се буниш ма ти? Ете и тој политичарот од СДСМ исто имал швалерка на службена должност. |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
И ко по обичај- замина без да каже- Го одобрува или не швалерството-ама ова актуелното
![]() Реално, ова не е за оправдување- јасно и гласно. Ги обрука овие кои го назначија. Сега сдсмовците на изборите на билборди ке ја ставаат сликава од медиумите ![]() Изменето од mamamd - 03.Јануари.2011 во 22:42 |
||
![]() |
||
|
Можеби и ЦРТЕЖ бре ѓенерале.....троа и ќе ти помогне!!!
За да ги ...КОНЕЧНО „разбереш„ работите??
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
|
А да ги поврзеше речениците па да сватам што сакаш да кажеш па можеби и ќе ти одговорев.
|
||
![]() |
||
|
Таа и не стаса(ла) до таму да иде.....но ако на АЗГАН-дедото тогаш му дозволеле..и тоа ќе се случело..велат со 102,3% СИГУРНОСТ.....ми велат современиците и познавачите на тој (еден од многуте) немили настани..
А ЉУБОВЏИЈАТА го ФАТИЈА велат....ВО ПАРЛАМЕНТОТ на Македонија..КОГА ЕДЕН пратеник од првиот состав (јавно) го заПРАША...како може да ПРИЛОЖУВА СМЕТКА на ДАНОЧНИТЕ ОБВРЗНИЦИ на Македонија...за ПРИВАТНИ ЗАБАВИ на (тогашниот ) Министер Надворешен..сега е многу „познат„ како ЕКСПЕРТ ???
И до ден денес СЕ Е ЗАТАШКАНО..само (прашувам) ДО КОГА???
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
И таа актерка ли ја имаше на насловните страници на дневниот печат во Австралија? Или ти како и обично Вечер го цитираш? Иначе таа актерката што ја спомнуваш од кога излезе таа афера се мотка по кафаните околу Драмски и никогаш немала ни пијачката да си ја плати. Па се чудам каде и отишло тоа миљончето. |
||
![]() |
||
|
Па еден стар „швалер„ кај нас...веќе и си ја доби...дури и ПОВЕЌЕ од таа (се мисли на Пензијата нели негова) „наменета„ (и) за качаците „наши„
![]() Откога ...сериозно се „затреска„-л во глумица си некоја наша....
Ама бабичката негова...го издаде пред „независните„ наши новинарчиња.....и некој (си)...како да фрли(л) одтогаш ГУСТА магла на „настанот„..
![]() Никојпат ...не дозанав-ме..што стана со актерката...иако тогаш беше спомената и некакво си КОФЕРЧЕ од милион $...кое ...на заљубениот му го клале директно на маса
![]() ![]() Изменето од novace - 03.Јануари.2011 во 14:51 |
||
|
||
![]() |
||
|
Фала му на бога и меѓу мажите имало храбри
![]() И меѓу мажите имало луѓе кои користат соодветна терминологија-оти не може некоја да биде нечија девојка, ни сегашна, ни бивш ако човекот е женет- значи македонскиот јазик има соодветен термин -швалерка ![]() Пс..Генерале, не се труди да вариш нешто расипано, оти стомакот е во опасност ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Aмбасадорот Перо Стојановски да добие боречка пензија како членовите од
ОНА , за малку ќе беше ранет во борба со бившата швалерка!!!!
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Па мора БЦ да му ја наместил швалерката, кој друг иначе?
абе маманд го читам тоа за амбасадорот уште од сабајле и тоа во австралиски весник и никако да го сварам... Амбасадор на една земја да си дозволи таков луксуз. За никаде сме у пм. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |