![]() |
|
Survivor Србија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 42> |
Автор | ||
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
А зашто Србите не ни покушаваат да зборат Македонски? па тој Роквиќ како не му беше срам да постави такво прашање.Абе кај Србин ќе дозволи друг да победи.
|
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
Одма излезе група на бф... Роквиќ: Зошто не зборуваш српски цело време...Тони: За да можам подобро да се разберам со Бојана....... ![]() Тони ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Инаку јас и гласав.... ![]() ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
Нема свадба за "преживеаната"
Прекрасната манекенка која нашата публика ја познава од ланскиот серијал на "Преживеан", Катарина Вучетиќ, ја откажала свадбата со нејзиниот вереник Ален Селимович. Катарина и Ален ја започнаа романсата по завршетокот на реалното шоу, кон крајот на минатата година, а во јануари најавија свадба за 21 мај. Финалистката од популарното шоу тогаш потврди дека се верила и парот замина на заедничко патување, кој ја вклучи и руската престолнина Москва, каде Ален работи и живее. Меѓутоа, српските медиуми пишуваат дека романсата пукнала пред месец дека и свадбата е откажана, а парот го држи тоа во тајност за да ја избегне медиумската фама. Медиумите додаваат дека причината за раскинувањето лежи во пребрзото зближување, како и бројните бизнис обврски кои ги држеле на растојание. |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
Засилување во "Преживеан"
И оваа година ќе биде снимена нова сезона од познатото реално шоу "Survivor", односно "Преживеан", а како и минатата, и оваа сезона ќе биде ВИП, односно во неа ќе учествуваат познати личности од Балканот. Како и досега, водител на ова популарно реално шоу ќе биде српскиот актер и водител Андрија Милошевиќ. Во новата сезона ќе учествуваат 22 познати личности од Балканот. Затоа, во водителскиот тим ќе се приклучи и Антонија Блаче, позната по водителската улога во последната сезона од "Големиот брат". Таа ќе ги води специјалните емисии кои што ќе се емитуваат на хрватската телевизија, а секако, ќе бидат посветени на случувањата во реалното шоу. Снимањето на ова скапо шоу започнува кон крајот на есента, а истото ќе се случува на Костарика. Продуцентите се веќе во преговори со славните личности од Балканот, а се шпекулира дека меѓу учесниците ќе се вбројат и неколку многу популарни имиња. |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
![]() |
||
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
|
А од Македонија нема?
|
||
![]() |
||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
|
"Преживеан" напролет
Натпреварувачите се познати личности од Србија, Хрватска и Македонија, кои ќе се борат едни против други, но и заедно против гладот, студот, жештината, страстите, жедта... Хмм баш ме интересира кој ќе биде/ат натпреварувачот/ите од Мк ![]() |
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
![]() |
||
|
Жаре бербер и некоја манекенка.
|
||
![]() |
||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
|
Навистина?
![]() |
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
|
Водителот Жаре Бербер и манекенката Александра Накова - македонски претставници на SurvivorВодителот на емисијата „Кој те шиша“ - Жаре Бербер и манекнката Александра Накова се овогодинешните македонски претставници на реалното шоу „Преживеан“.
|
||
![]() |
||
|
Благодарам за потврдената информација, замислена.
Баш сум изненадена од изборот. |
||
|
||
![]() |
||
|
Почнало да се емитува
![]() Случајно видов денес на сител...не знам до кој ден се стигнати, се надевам немам многу пропуштено. |
||
|
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Пред да седнеш да го гледаш, да те потсетам на нешто...
![]() ![]()
Ај сега да те видам гледај го...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Mene ne mi izgleda neshto posebno interesno, pogledav malku i smetam deka posmotana lichnost od Zare ne mozevme da ispratime.
A kako se odbiraat licata? |
||
![]() |
||
|
Тоа во лутина го имам напишано
![]() Немам изгледано ниту еден ден со новиве преживеани, немам појма што се случува... се надевам ќе фатам нареднава недела. Инаку 99 % од фациве не ми се познати и не верувам дека ќе навивам за некој посебно...или можеби некој ќе ги освои моите симпатии ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |