![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 212> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja gledao sam sunce na istoku kako se budi
I gledao sam oblak i jutro u tisucu boja Sklapao oci od bola i skrivao suze Al ona je ostala tamo daleko u noci Zbog jedne divne crne zene Zbog njene divne crne kose Zbog jednog pogleda tuznog u noci Zbog obecnaja dace mi doci Tuzan i sam cekam je ja Daleko me nosila ptica srebrnih krila U zemlju u koju je nekad i ona bila Toliko sam zelio srecu i ljubav bez kraja Al zivot me odnio dalje daleko od nje Zbog jedne divne crne zene Zbog njene divne crne kose Zbog jednog pogleda tuznok u noci Zbog obecnaja dace mi doci Tuzan i sam cekam je ja. Изменето од DJAKONDO - 11.Октомври.2008 во 22:06 |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
gori kamen val se pjeni,
govorili nismo ništa,
zagrljeni zagrljeni
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ao nono bijela voda te odnjela
i meni dovela
...
suknjica se shiri
a nozhica viri
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...ne klepeci nalunama...
... moja draga... ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Sto e toa vo lugeto tazno
sto ziveat vo zivoti tugji? |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...od izvoraaa dva puuuuticaaaa...
..edan vodi...lallalala ..drugi vodiiii do tebe jaraneeeee |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Што ќе ми е ваков мир
кога душава ти ми ја зема меѓу нас е војна и мир во која ни поразен нема.... |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
...Во мислите сме толку блиску ние
а вечерва сме толку далеку Дај Господе брзо се да мине од спомени кај мене да се скриеш... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ima li kraj angelu moj..............
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Jas imaaam baaakneeeez koj traee so saaati a ti si taaa bejbi sto mi go praaaatiii...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Mariah Carey-Don't forget about us
|
|
![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |