![]() |
|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 103> |
Автор | |||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
...која не е во ред.Природата не не одредила да бидеме машки со машки и женски со женски.Со ова одите контра природата.
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
||
Prvo da ti cestitam za preciznosta so koja gi formuliras odgovorite!!! ![]() E sega na pedercite da mu objasnam deka normalno e ona sto e normalno(analniot otvor e za isfrlanje na fecesot a ne za razmnozuvanje!!! e a ako trebit da barate par lezbejki pa da se razmnozuvate toa nekako tesko ke vi odit oti ako lezbejkite sakaa da bidat semejstvo so mazi nemase da bidat lezbejki i obratno za pederite! Znaci zosto da komplicirate i da ne ubedvite deka seto toa e normalno ; priznajte deka e nenormalno ama deka vie taka go sakate ili taka morate!!! |
|||
car's freack
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
||
![]() Bebeto ne e seksualno otientirano ama e genetski kodirano!!!(pogresnbo kodirano "homoseksualno" fizicki masko a so zenski hormoni i obratno !!!I za medicina mozit nemam doktorirano ama barem za tebe sum doktor za anatomija i fiziologija!!! Изменето од alekso_2000 - 08.Март.2008 во 17:38 |
|||
car's freack
|
|||
![]() |
|||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||
Изменето од doriangray - 09.Март.2008 во 10:54 |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Ti mozes da me ubeduvas do sabajle deka toa e normalno ama jas znam deka ne e!!!
I nakraj kraeva temata e "Moj stav za homoseksualnosta"! Toa e mojot stav i nemat so da me negiras i ubeduvas! Mojot stav e toj ,tvojot e poinakov pa i vrz baza na toa opstojuva svetot(razlicni mislenja)! Fino izrazi si go svojot stav za temata i ostavi gi drugite luge ga go izrazat svojot stav kako so dolikuva !!! Ako veke ti smetaat tugite stavovi otvori si druga tema kade so ke gi komentiras tugite stavovi za homoseksualnosta,vaka mnogu begame od temata!!! Изменето од alekso_2000 - 09.Март.2008 во 19:13 |
|||
car's freack
|
|||
![]() |
|||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||
Хомосексуалноста постои стотици години,ако не и повеќе,само што последниве десетина години некако добива поголема димензија и и’ се дава преголемо значење-Геј паради,геј бракови,права на хомосексуалците...
Лично сум против,но не ми сметаат и сметам дека треба да се остават на мира-секој има право на избор.Но,сепак сметам дека и тие,хомосексуалците,не треба да си даваат толку на значење,да сватат дека и покрај тоа што се борат за своите права,и покрај тоа што водат медиумски реклами,треба да сватат дека не се некоја повластена група и дека и за нив важат законите и нормите за правилно однесување. Што се однесува за посвојување деца од Геј паови-Тука сум АПСОЛУТНО ПРОТИВ! |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
...МА ХОМИЧИ,НЕ ГИ СЛУШАЈТЕ ВИЕ ОВИЕ..ВО ПРАВО СТЕ И ИЗБОРЕТЕ СЕ ВО ОПШТЕСТВОВО!....КОЈ СЕ НЕ ДОБИ ПРАВА,ШТО СЕ ЗАЕБАВАТ СО ВАС..ДО КОГА?..ИЗЛЕЗЕТА НА УЛИЦА,ПРОТЕСТИРАЈТЕ...МЕДИУМСКА КАМПАЊА..НЕ СЕ ОСЛОНУВАЈТЕ СЕ САМО НА Б-13...ЗОШТО ДУХОТ НА "КИРЧЕ ВЕЛИКИ"....ЌЕ ВЕ ГОНИ И НА ЈАВЕ..!!
![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Ostaj toa ,sega B-13 rece daka ne se imal izjasneto kako GEY i toa bilo samo Show business!!! |
|||
car's freack
|
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
ABE KOE SHOW, KOJ BUSINESS, KOJ PARI MU DAVA NA TAA BUDALA
![]() |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
...НОВИ ИЗБОРИ ТОГАШ..ДРУГО ЧАРЕ НЕМА...!!ОКАПАВТЕ ИНАКУ,ЌЕ ВЕ ИЗЕДЕ ВРЕМЕТО...
![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
ахахаха колку сте у заблуда типот е Би
![]() ![]() ![]() иначе сосема ги поддржавам хомосексуалците и тоа неколкупати го кажав! Живееме веќе во еден сосема современ свет каде табуата и конзарвативните сваќања се препишуваат како лична грешка ![]() |
|||
![]() |
|||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||
![]() Изменето од doriangray - 11.Март.2008 во 12:39 |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
![]() |
|||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
||
Ne mi smeta,toa e nivna rabota,megutoa ne mozam da sfatam zasto mora da se legaliziraat brakovite i sl.??Neka si ostane toa samo za niv..neka praat so sakaat,ne moram sea ja po ulca da gi gleam kao se drapaat taka e zborot,ili pak kako dvajca pederi setaat posvoeno dete..ja neam nisom protiv niv ama pak zaso da gi gleam ako toa ne mi e prijatno??(normalno zboram za zemjite kade so e legalno toa,fala bogu u makedonija use ne e..zaso i da e,ke se najdat istepani u nekoja grmuska nekoja vecer taka osekam)
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Slusaj sega !!! Spored tvojava teorija posle nekolku veka ke bide normalno i decata da imaat seks so svoite roditeli TAKA? Toa ne bilo;ne e ni denes a niti pak nekogas ke bide normalno ! Istoto e i so vas homoseksualcite! |
|||
car's freack
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |